A Spider-Man: Across the Spider-Verse részleteiből derül ki a Pókember 2099 döntő fontosságú információja

MOZI HÍREK – Oscar Isaac a Spider-Man: Across the Spider-Verse 2099 főszereplője lesz, amelyben nem mást, mint Miguel O’Harát, azaz a 2099-ben élő Pókembert alakítja majd.

 

Újabb Pókember: Across the Spider-Verse részleteket árultak el most, és kiderült, hogy Oscar Isaac Miguel O’Hara, azaz Pókember 2099 főszerepet fog játszani az animációs folytatásban. Az Empire magazin jóvoltából Phil Lord író elárulta, hogy Pókember 2099 lesz az, aki a Pók-Változatok szedett-vedett csapatát irányítja majd, miközben megpróbálják helyrehozni a multiverzum őrületét. És ez nem lesz könnyű feladat.

„Miguel O’Hara egy harcosokból álló banda vezetője, akik az első film végén történt ütköztetőrobbanás következményeit próbálják eltakarítani. És ahogy azt el tudod képzelni, nagyon nehéz vezetni egy csapat olyan embert, akiket még sosem vezettek [nevet].”

A Pókember: Across the Spider-Verse című filmben a különböző változatok válogatottjai fognak össze, hogy szembeszálljanak a Jason Schwartzman által megszólaltatott főgonosszal, A Foltossal. Közéjük tartozik Shameik Moore, mint Miles Morales, Hailee Steinfeld, mint Gwen Stacy, azaz Pók-Gwen, Jake Johnson, mint Peter B. Parker, azaz az idősebb Pókember, Issa Rae, mint a terhes Jessica Drew, azaz Pókasszony, és Daniel Kaluuya, mint Hobart „Hobie” Brown, azaz Pók-Punk.

Ha ez nem lenne elég a Pókember 2099-nek, a folytatásban Ben Reilly, alias Skarlát Pók, Cyborg Pókasszony és Takuya Yamashiro, mint a „japán Pókember” az 1978-as Pókember sorozatból.

Ezt a csapatot összehozni biztosan nehéznek fog bizonyulni, gyakorlatilag és intellektuálisan is, de reméljük, hogy a Pókember 2099-nek lesz elég türelme hozzá.

Az írók és producerek, Phil Lord és Christopher Miller elárulták, hogy ezúttal mekkora animációs ambíciókkal készült a Pókverzum életre keltése. „Az első filmnek volt egy animációs stílusa, ami uralta a filmet. Ebben a filmben hat van” – árulta el Lord. „Szóval fogjuk ezeket az eszközöket, hozzáadjuk mindazt, amit a The Mitchells Vs The Machines-nél tanultunk, majd tovább növeltük őket, hogy megfeleljenek a film ambícióinak. Ami az, hogy minden alkalommal lenyűgözzünk, amikor belépsz egy új környezetbe, és az is, hogy a film stílusa tükrözze a történetet, és hogy a képeket érzések vezéreljék, nem pedig valami tojásfejű művészeti projekt. Ami egyébként szintén az is!”

„A kettő, amit a teaser trailerben láttatok, az úgynevezett Föld-50101, amit mi ‘Mumbattan’-nak hívunk – ez egy indiai képregény kinézetén alapul – és Nueva York a Pókember 2099 világából” – tette hozzá Miller, mielőtt további részleteket árult volna el arról, hogy az egyes univerzumok miben különböznek majd az előzőtől. „Ez Syd Mead stílusú illusztrációkon alapul, hogy hogyan nézhet ki a jövő. Ott van Gwen világa is, ami a Föld-65-ös. Ez pedig egy akvarell-maszatos stílus, ami a képregényei borítóira emlékeztet”.

Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson rendezésében, Phil Lord, Christopher Miller és David Callaham forgatókönyvéből készült a Pókember: Across the Spider-Verse, amely a tervek szerint 2023. június 2-án kerül a mozikba, a Pókember: Beyond the Spider-Verse pedig 2024 márciusában.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu