Jeffrey Dean Morgan mindkét lábát eltörte a The Walking Dead forgatásán

MOZI HÍREK – Lehet, hogy a The Walking Dead Neganja túlélt néhány karcolást a sorozatban, de Jeffrey Dean Morgan elárulta, hogy nem úszta meg teljesen sértetlenül.

 

Jeffrey Dean Morgan Negan szerepében szenvedett egy kicsit a The Walking Dead utolsó évadaiban, és nem csak a karaktere szempontjából. A színész elárulta, hogy a sorozat utolsó évadának forgatása közben mindkét lábát eltörte, de a kötelezettségek miatt nem tudta megműttetni őket. Mivel Morgan most a The Walking Dead spin-offját, a Dead Cityt forgatja, úgy tűnik, csak a sérüléseivel kell tovább katonáskodnia.

Morgan eredetileg márciusban beszélt arról, hogy eltörte a lábát a forgatás közepén, és az Insidernek adott friss interjújában a színész részletezte, hogy pontosan mi történt. Elmondta, hogy mindkét lábán hajszálrepedést szenvedett, és azt is, hogy az időbeosztása miatt nem fért bele a műtét, hogy helyrehozza őket. Így nyilatkozott: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

„Azt hiszem, őszintén szólva, csak a cipőm nem volt túl jó, és csak ugráltam, néhányszor landoltam. Egy hajszálrepedésnek indult. Aztán egyre rosszabb lett. A csontok a sarkamban már nem simák. A sorozat és az új sorozat [Dead City] között meg kellett volna műteni. Volt három hónapom, és elmentem Spanyolországba, hogy reklámot csináljak. És volt egy… [sérv], ez történt velem. Szóval meg kellett műteni, és azt gondoltam: „Bassza meg!”. A lábamnak túl kell élnie”.”

A sérülés nem az első eset volt, hogy Morgan a The Walking Deadben elszenvedett sérülésekkel találta magát szemben: Andrew Lincoln törte el az orrát a 8. évad egyik epizódjának forgatása közben. Akkor Morgan azt mondta, hogy Lincolnnak egy ütést kellett volna húznia, de nem tette, de befejezték a jelenetük forgatását. Kiderült, hogy Morgan nem szorult műtétre a sérülés után.

Sok néző úgy véli, hogy a The Walking Dead egy jó ideje nem annyira jó, és úgy tűnik, Jeffrey Dean Morgan is nagyjából hasonlóan gondolkozott róla. Amikor a közelgő visszatéréséről beszélt, mint Negan a Dead Cityben, Morgan bevallotta, hogy legalább annyira meglepődött, mint bárki más, hogy visszatérhet még egy újabb részre, miután azt hitte, hogy befejezte a franchise-t. Így nyilatkozott: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

„Ha egy évvel ezelőtt azt mondták volna, hogy ezt fogom csinálni, azt mondtam volna, hogy ‘Kizárt dolog. Befejezem ezt az egészet és elsétálok”. Az új kaland vár, hogy valami mást csináljak”. Szerintem a The Walking Dead befejezése és a távozás nemes dolog lett volna mindannyiunk számára. De a történet annyira jó volt, és annyira megérte elmesélni, hogy egyszerűen az volt a lényeg, hogy nem tudtam nemet mondani. És úgy éreztem, hogy felélénkültem, és folytatni akartam.”

A The Walking Dead sorozatfináléval lezárult a hosszú ideje futó zombisorozat, számos történetszálat kellőképpen lezárva. (A teljes sorozat kritikáját itt olvashatjátok.) Jövőre új sorozatok veszik fel a stáblistán a végkifejletkor függőben maradt szálakat, és követik Negant, Maggie-t, Darylt, Ricket és Michonne-t új kalandjaikban.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu