Xbox Game Pass: elismert, 2022-es cím kerülhet fel hamarosan a szolgáltatásra?! [VIDEO]

Egy friss pletyka szerint a hamarosan egy 2022-ben megjelent, kritikusok által elismert játék is csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához.

 

 

A Microsoft állítólag egy 2022-ben megjelent, kritikusok által elismert játékkal bővíti az Xbox Game Pass könyvtárát. A Game Pass tagok havonta egy maroknyi játékhoz jutnak hozzá a legkülönbözőbb műfajokban, amelyek közül néhány az első napon jelenik meg.

A Microsoft korábban már nyilvánosságra hozta az Xbox Game Passhoz 2022 decemberében érkező játékok listáját.

Megerősítette, hogy többek között olyan címek csatlakoznak a kínálathoz ebben a hónapban, mint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a Metal: Hellsinger, a High on Life és az Eastward. Ez a válogatás már most is tartalmaz néhány figyelemre méltó 2022-es megjelenést. Ám egy új pletyka szerint az Xbox Game Pass hamarosan kiegészül az idei év egyik legelismertebb játékával.

Nick az XboxEra-tól azt állítja, hogy a Neon White a jövőben érkezik az Xbox Game Passra. A Neon White jelenleg 90 ponton áll a Metacriticen, ezzel a 2022-es év egyik legjobban értékelt újdonsága. Ez egy gyors tempójú, első személyű akciójáték, amely eredetileg PC-re és Switchre jelent meg 2022 júniusában. Nemrég megerősítették, hogy a Neon White december 13-án jelenik meg PS5-re és PS4-re, így elképzelhető, hogy Xbox konzolokra is megjelenik. Azonban minden pletykát érdemes fenntartásokkal kezelni. A rajongóknak meg kell várniuk a végleges megerősítést a Microsofttól.

Az Xbox Game Pass újdonságairól szóló pletykák gyakran válnak végül valóra, de van, amelyik nem lát napvilágot.

Egy novemberi kiszivárgás például azt sugallta, hogy az AEW: Fight Forever az első napon érkezik az Xbox Game Passra, de ez azóta hamisnak bizonyult.

Az előfizetőknek érdemes megjegyezniük, hogy a Hot Wheels Unleashed december 15-én jelent volna meg az Xbox Game Passon. Azonban a felvételét elhalasztották. A Hot Wheels Unleashed volt az egyik ingyenes havi PS Plus-játék 2022 októberében. Így úgy tűnik, van némi átfedés a két szolgáltatás között. Jelenleg nincs meghatározott dátum arra vonatkozóan, hogy a Hot Wheels Unleashed az Xbox Game Pass kínálatában is megjelenik-e. A játékosoknak meg kell várniuk, hogy a Microsoft megossza a frissített megjelenési terveket.

Forrás: Emopulse

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu