A Wonder Woman 3-at törölte a Warner Bros. a DCU változások közepette

MOZI HÍREK – James Gunn és Peter Safran közölték a hírt Patty Jenkinsszel, hogy törölték a Wonder Woman harmadik részét.

 

A Warner Bros. DC-univerzumának állapota eléggé rázós. Most a Wonder Woman is belekeveredett a folyamatos problémába. A The Hollywood Reporter szerint Patty Jenkins Wonder Woman 3. része már nem halad előre, és „jelenlegi inkarnációjában halottnak tekinthető”.

A források szerint a társelnökök és társ-vezérigazgatók, Michael De Luca és Pamela Abdy, valamint James Gunn és Peter Safran nem sokkal azután közölték a hírt a filmesnővel, hogy benyújtotta a Geoff Johnsszal közösen írt projekt feldolgozását. Gunnt és Safrant nemrég vették fel a Warner Bros. Discover újonnan indított filmes és tévés részlegének vezetésére. Ennek következtében Jenkinsnek azt mondták, hogy projektje nem illik bele a DC Cinematic Universe új terveibe.

Ami a DC jelenlegi filmes állapotából megmaradt, az egy változó időszakban van, ami a korábbi Snyderverse és a hősöket alakító színészek lezárásával jár. A források szerint ez azt jelenti, hogy Henry Cavill és Jason Momoa már nem tér vissza Superman és Aquaman szerepében. A stúdión belül jelenleg vita folyik arról, hogy a júniusban bemutatásra kerülő Flash-filmben milyen státuszban lesznek bizonyos cameók ezekkel a karakterekkel, egyes hangok szerint a megjelenések beemelése üres ígéreteket jelent a rajongóknak.

Ez a hír szintén nem sokkal azután érkezett, hogy bejelentették a Fekete Ádám kiábrándító kasszasikerét. Miközben a címszerepet alakító Dwayne Johnson abban reménykedett, hogy nagy dolgokat hoz a DC-nek (a filmet Henry Cavill Supermanjének ígéretes cameójával zárta). Az új irányváltással azonban megvan az esélye annak, hogy a karakter lemarad. A THR forrásai szerint azonban ugyanez nem egészen így van Jason Momoa esetében, aki a pletykák szerint esetleg visszatérhet az új DC Extended Universe-ben, de már az intergalaktikus fejvadász, Lobo szerepében.

 

A Wonder Woman öröksége

 

Gal Gadot Wonder Womanje kis lépéseken indult, és azóta saját piedesztálra vájt. Az eredetileg a remegő Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben feltűnő Wonder Woman összefog az egykori ellenség Batmannel és Supermannel, hogy elintézzenek egy Lex Luthor által kifőzött szörnyeteget. A leleplezésére adott pozitív reakciók hatására készült el a 2017-es Wonder Woman, Gadot főszereplésével, Patty Jenkins rendezésében. A film az amazon hercegnőből lett hősnő eredettörténetét mesélte el, ahogy felfedezi az éppen a Nagy Háborúba burkolózó világot. A filmet sikerfilmnek tartották, a kritikusok és a rajongók egyaránt dicsérték, egyes kritikusok a DC Extended Universe legjobb filmjének nevezték.

Így természetesen a film folytatást is kaphatott a 2020-as Wonder Woman 1984-ben. A COVID-19 világjárvány miatti többszöri csúszás után a filmet 2020 decemberében mutatták be a mozikban és az HBO Maxon. A film azt követte nyomon, ahogy Diana újraegyesül elveszett szerelmével, Steve Trevorral (Chris Pine), és szembeszáll Maxwell Lord és Gepárd közelgő fenyegetésével. A Wonder Woman 1984-et több kritika fogadta, mint elődjét, és a kasszasikereknél elmaradt a nulláról.

Még ha a második film nem is érte el az első sikerét, ez a hír mégis nagy csapás a karakter rajongóinak, akik egy utolsó kalandban reménykedtek kedvenc hősükkel. Arról egyelőre nincs hír, hogy Wonder Woman hol kap helyet a DC új terveiben. Nem sokkal a hír előtt Gal Gadot twitteren köszönetet mondott a rajongóinak, és háláját fejezte ki, hogy eljátszhatta a karaktert. Azt nem tudni, hogy Gadot ekkor értesült-e a hírről.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu