[TGA 2022] Suicide Squad: Kill the Justice League: a The Game Awards-on kapta meg a hivatalos megjelenési dátumot [VIDEO]

A Game Awards trailerében a készülő Arkhamverse címről azt is megerősítették, hogy a néhai Kevin Conroy utoljára fogja megszólaltatni Batmant.

 

Úgy tűnik, Batman és Wonder Woman csatlakozik Supermanhez és Flashhez, mint a feltételezhetően Brainiac áldozatai az Öngyilkos osztagban: Kill the Justice League. Erről a Rocksteady Studios készülő játékának legújabb traileréből értesültünk. Ebből az is kiderült, hogy az Arkhamverse legújabb részében posztumusz Kevin Conroy fog szerepelni, aki talán a legismertebb, hiszen több adaptációban is megszólaltatta a sapkás keresztes lovagot, többek között a Batman: The Animated Series-ben, valamint a modern médiában Batman megjelenéseinek túlnyomó többségében.

Ha Batmant látva vagy Batmanként játszva nőttél fel, nagy valószínűséggel Kevin Conroy hangját hallottad.

Kevin Conroy a múlt hónapban, 66 éves korában hunyt el, nem közölt betegségének, a vastagbélráknak a szövődményei következtében. Conroy korábban az Arkham: Origins kivételével az összes Arkham-játékban megszólaltatta Batmant.

Az Öngyilkos osztag legújabb trailere: Kill the Justice League című videóban a játék hivatalos megjelenési dátumát is elárulták: május 26.

A Suicide Squad: Kill the Justice League a világjárvány miatt többször is késedelmet szenvedett. Az eredeti trailer a tavalyi DC FanDome rendezvényen látott napvilágot, és kiderült, hogy a Flash és Superman is tagja az immár gonosz Justice League-nek. A világ megmentése egy valószínűtlen gonosztevőkből álló csapaton múlik. Harley Quinn, King Shark, Captain Boomerang és Deadshot alkotja majd a csapat magját, de nem lepődnénk meg, ha más gonosztevők is csatlakoznának.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu