Akár egyszerre két fegyverrel is harcolhatunk a Star Wars Jedi: Survivorben!

A Respawn Entertainment játékában nem csak egy harci állásunk lesz; ennél a stúdió komolyabb elképzeléssel tervezett.

 

A Star Wars Jedi: Survivor már nincs messze a megjelenésétől, de még nem tart ott, hogy elkezdődött a fizikai kiadáshoz szükséges lemezek gyártása (azaz a going gold, vagy bearanyozódás nem történt meg), de nem is baj az, mert még közel három hónapra van a nagy sikereket elért Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, amiről a Game Informer új részleteket közölt.

A játékban akár két fegyverrel is küzdhetünk, de magunkkal vihetünk egy lézerpisztolyt is, így az sem kizárt, hogy az egyik kezünkben egy lézerkard lesz, a másikban pedig egy lézerpisztoly, ami azért lehet korrekt megoldás, mert a karddal a közelharc lesz lefedve, a pisztollyal pedig a távolabb levő ellenfeleinket puffanthatjuk le. Kylo Renhez hasonlóan egyszerre két lézerkarddal is védekezhetünk, és Stig Asmussen, a Star Wars Jedi: Survivor rendezője szerint kiemelt szerepet kapott a testtartások közötti váltás a játékmenetben.

„A játékban öt teljesen megvalósult testtartás van. Sok függ az ellenségtől, akivel találkozol. Bizonyos típusú ellenségekkel szemben előnyös bizonyos típusú állásokat használni, és a játékoson múlik, hogy ezt kitalálja. A játékosnak fel kell bontania az ellensége védelmét, és ki kell találnia, hogy mi a legjobb fegyver ellene,” mondja Asmussen. Ám nem csak a harcok kaptak egy kisebb tuningot (hanem a sztori is, amiről nemrég írtuk, hogy sötétebb lesz), ugyanis több módon is közlekedhetünk. Egy kábellel felszállhatunk, továbbá több földönkívülit betaníthatunk, hogy rajtuk lovagoljunk: „Ez sokkal inkább egy tágabb Metroidvania megközelítés. Cal többféle képességtípus összeláncolásával hatalmas szakadékokat tud átlépni. Ez arról is szól, hogyan közelítjük meg ezeket a mountokat, és hogyan használjuk őket a világ leküzdésére és uralására,” tette hozzá Asmussen.

A Star Wars Jedi: Survivor március 17-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re, így az Electronic Arts március végéig futó üzleti évébe ez is belefér még.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu