White Day 2: The Flower That Tells Lies: az első valódi betekintés [VIDEO]

A 2001-es White Day: A Labyrinth Named School folytatása lassan elkezdi megmutatni magát, miután már majdnem két éve, hogy bejelentették.

 

A dél-koreai horrorjáték a PC-s kezdetek (és másfél évtized) után konzolon is felbukkant, és mivel sikere lett, 2021 márciusában már arról hallottunk, hogy a második rész is készül, és ezt a Rootnstudio (nem fogjuk csak nagy betűkkel leírni…) fejleszti. „A diákok között elterjedt a pletyka, hogy Sung-ah szelleme megjelent a Yeondu középiskolában, ahol március 14-én baleset történt. Az emberek nem hittek a szellemekben és nem törődtek vele, de néhányan újra felidézték a múlt emlékeit. Egy lány közülük késő este a bezárt iskola felé indult, hogy kiszabaduljon a Sung-ah halála okozta rémálmok igájából, de a lány nem volt az egyetlen, aki akkoriban bejött az iskolába. Hogy feltárják az igazságot arról a napról, hogy megtalálják egymás hazugságait, elindultak az iskolába. Ma este ismét elnyelte őket az iskola,” írja a játék weboldala a történetről.

Bemutattak három karaktert is. Soo-jin talán azért, mert szegény családban, magányosan nőtt fel, a kelleténél merészebb és egyenesebb, illetve erős büszkeséggel bír. Megkedvelte Sung-tae-t, aki ugyanabba az osztályba jár, de Sung-tae-nak Sung-ah tetszik. Félreértve, hogy Sung-ah elmondta a tanárnőnek, hogy dohányzott, körbejárta az iskolát, mondván, hogy megöli Sung-ah-t, de véletlenül aznap este Sung-ah meghalt az iskola házi gazdaságtan gyakorlótermében keletkezett tűzben. Az emberek azt gyanítják, hogy Soo-jin ölte meg Sung-ah-t, de hogy bebizonyítsa ártatlanságát szerelmének, Sung-tae-nak, azt javasolja Sung-tae-nak, hogy egy évvel az érettségi után, 2001. március 14-én este együtt menjenek a Yeondu középiskolába.

Sung-tae félénk személyiségével megkedvelte Sung-ah-t, aki kedves volt hozzá. Eleinte azt hitte, hogy Soo-jin féktelen viselkedése zavarja őt, de minél jobban megismerte Soo-jint, annál inkább rájött, hogy Soo-jin próbálja elrejteni, amit belül érez. Miközben Soo-jin iránti bensőséges érzései egyre erősödnek, bekövetkezik a Sung-ah-incidens. Az eset óta nem tudta megcáfolni az emberek gyanúját, hogy Soo-jin ölte meg Seong-ah-t. Rémálmai és bűntudata volt, hogy ő is gyanakszik Soo-jinre. Végül úgy érettségizett le, hogy vele továbbra is kétértelmű maradt, de kapott egy ajánlatot, hogy együtt menjenek a Yeondu középiskolába.

Seo-yeon apja, aki koreai nyelvtanárként dolgozott a Yeondu középiskolában, késő este leesett az iskola tetejéről, és halálának ügyét öngyilkosságként zárták le. Mivel nem tudta elhinni, hogy apja öngyilkos lett, hogy kiderítse az apja halálának igazságát, belépett a Yeondu-ba, ahol leérettségizett, és visszament az iskolába, hogy tanítási gyakorlatot végezzen. Rájött több nyom alapján, hogy a halott lelkek az iskolában rekedtek az évek során. Elhatározta, hogy kiszabadítja a lelküket, hogy a lelkeket a mennybe küldje, beleértve az apját is. 2001. március 14-én este a Yeondu középiskola felé vette az irányt.

És még egy, még kérdőjeles nevű karakternek annyit írtak, hogy hamarosan. A White Day 2: The Flower That Tells Lies jelenleg csak PC-re (Steam) van bejelentve, és megjelenési dátuma sem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu