Több mint egy hét elteltével sem találják a veterán brit színészt, Julian Sandst

MOZI HÍREK – Julian Sands eltűnését január 13-án jelentette be a családja, miután a dél-kaliforniai hegyek Baldy Bowl nevű részén túrázni indult, és nem tért vissza. A kereső- és mentőcsapatok azóta is fésülik a területet, de a kedvezőtlen időjárás és más körülmények befolyásolták erőfeszítéseiket. A lavinaveszély miatt a földi keresési munkálatok leálltak, de a mentők helikopterrel még mindig a legjobbakat remélve pásztázzák a területet.

 

A nyomozók eddig csak Sands autóját találták meg, amely annak a területnek a közelében található, ahol az eltűnését jelentették. További erőfeszítéseket tettek, hogy megtalálják őt a mobiltelefonja megkeresésével, de egyelőre semmi eredményt nem hoztak.

„Azóta nem érkezett újabb frissítés vagy tanúinformáció a hollétéről” – mondta a San Bernardino megyei seriffhivatal sajtószóvivője, Gloria Huerta a BBC Newsnak pénteken.

„A légi keresést folytatják, de a földi keresést még nem tudtuk folytatni a jeges körülmények és a lavinaveszély miatt”.

Miközben a család, a barátok és a rajongók továbbra is imádkoznak a 65 éves férfiért, és a legjobbakat remélik, úgy tűnik, napról napra csökken az esélye annak, hogy élve és egészségesen megtalálják. A rendőrség egyelőre úgy nyilatkozott, hogy nem szabtak meg „kemény határidőt” a keresési és mentési munkálatok befejezésére.

Közben a rendőrség azt is elmondta, hogy az elmúlt négy hétben több mint egy tucat másik segélyhívásra reagáltak a Mount Baldy térségében a heves viharokat követően.
Ezek közé tartozik egy másik túrázó felkutatása, aki napokkal Sands után tűnt el, míg egy nő a múlt héten halt meg, miután lezuhant a Mount Baldy hegyről. „Rendkívül veszélyes, és még a tapasztalt túrázók is bajba kerülnek” – áll a rendőrség közleményében a területről. A háromgyermekes apa, Sands Los Angelesben élt feleségével, bár Angliából származik.

A veterán színész számos filmben szerepelt, például a Gyilkos mezőkben, a Warlockban és a Leaving Las Vegasban, valamint olyan tévésorozatokban, mint a Smallville és a Banshee. Legutóbb a Benediction, a Túlélő és a Hétfő szellemei című filmekben tűnt fel.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu