Jelentős áttervezésekre készül az iPad Pro-val az Apple?

TECH HÍREK – 2024-ben az iPad csúcskategóriás modellje több technológiai elemében is újíthat.

 

Az Apple nemrég egy gyorsabb M2-es processzort tett az iPad Pro termékcsaládjába, ami jobb teljesítményt és több használati időt biztosít. Ezen túl viszont komolyabb módosítást nem alkalmazott a techcég, így nem csoda, hogy 2024-re egy nagyobb technológiai ugrást hajthat végre az Apple, és a kinézet is módosulhat, ugyanis a tablet dizájnja 2018 óta nem változott, és külsejében is minimális eltérések láthatóak azóta.

Mark Gurman a Power On hírlevelében írt arról, hogy a cég jövőre komolyan át kívánja tervezni az iPad Pro-t. Idén még csak minimális módosítások jönnek az iPad Pro, iPad Air és az iPad mini 6 hármasába, és ha igaz, amit Gurman ír, nem kizárt, hogy 2024 tavaszán jöhet az új modell, ami már OLED kijelzővel rendelkezhet: „Nem látom, hogy 2023-ban nagyobb frissítések érkeznének a belépőszintű modellekhez, az iPad minihez vagy az Airhez. Az iPad Pro biztosan nem kap semmi említésre méltót ebben az évben. Ehelyett jövő tavasszal egy nagyobb iPad Pro-megújulásra számíthatunk frissített dizájnnal és első alkalommal OLED kijelzőkkel,” írta Gurman.

Az iPad Pro vékonyabb kávával rendelkezik, és a 2024-es modellről pletykaként már hallai lehetett, hogy a hátoldaluk üveges lehet, amivel MagSafe-töltésre is lehetőségünk adódk. Ez a technológia eléggé hasonló lesz ahhoz, ahogy az Apple a legújabb iPhone modellekbe implementálta a MagSafe-töltést. Az OLED kijelzőkre en bloc váltani akar a techcég, ugyanis már azt is hallottuk, hogy 2024-ben az iPad, 2026-ban pedig a MacBook is erre fog átállni, és arról is írtunk, hogy Ross Young, egy kijelzőelemző szerint a jövőre érkező iPad Pro modellek 11,1 és 13 colos kijelzővel fognak megjelenni.

Persze ez még nem hivatalos, de egy dologban biztosak lehetünk: akármit is dob piacra az Apple, nem lesz olcsó (ugyanis a gyenge forint miatt sokkal drábább lesz az összes terméke, nem beszélve az alapból magasra tett árakkal).

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu