Marvel’s Wolverine: részletek szivárogtak ki Farkas kalandjaiból

Állítólag erősen felnőtteknek szánt lesz az Insomniac Games játéka (amit meg fog előzni egy másik, ami szintén a Disney-uralta Marvel IP-k egyikére épít).

 

2021-ben a Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games bejelentette, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 után a Marvel’s Wolverine érkezik. Erről hivatalosan még nem sokat tudunk, ám Jeff Grubb a Game Mess Mornings élő adása során (ugyanitt esett szó a The Coalition helyzetéről, és erről ma már beszámoltunk) megemlítette, hogy mit tud a PlayStation 5-exkluzívként bejelentett, de a megjelenése után minimum egy évvel PC-re is szinte biztosan megjelenő X-Men-karakter játékadaptációjáról:

„Ezek apró részletek a [Marvel’s]Wolverine-nel kapcsolatban, amiket egy olyan ismerősömtől hallottam, aki nagyon régóta ismeri [az Insomniac Games-et]. Az általam hallott koncepciók alapján a Hard R [durva erőszak, felnőtteknek szánt stílus és ábrázolás] az, amire törekszenek, ami szerintem a helyes lépés a Wolverine esetében. Szerintem egy M-es besorolású Wolverine játék működhet, ahogy egy ilyen korhatáros szuperhősös játék is. Megpróbálják figyelmen kívül hagyni a Fox filmjeit, és önállóan fog megállni a lábán. Próbáltam leszögezni a helyszínt, úgy hallottam, hogy [a történetet] azelőtt fogjuk elkezdeni, mielőtt csatlakozik az X-Menhez. […] De ezt nem tudom biztosan.

Talán az a meglepő számomra, hogy két különböző időpontot hallottam [megjelenési dátumként] Az egyik 2024 ősze, ami durvalenne. […] Azt is hallottam, hogy belsőleg még mindig nagyon sokat beszélnek 2025-ről, szóval ne lepődjünk meg nagyon, ha ekkor jelenik meg. Valószínűleg nem lesz teljesen nyílt világú. A Marvel’s Spider-Man az volt, ám Pókember másképp közlekedik, mint Farkas. Valószínűleg valami olyasmit fognak csinálni, ami közelebb áll a nyitott világrészekhez, talán hasonlóan a Sony más modern nagy játékaihoz,” mondta Grubb.

Szóval Európában a PEGI 18-as karikát aggathat a nem éppen nyílt világú Marvel’s Wolverine-re, ami nem utalna a filmadaptációkra, és akár már a jövő év őszén megjelenhet PlayStation 5-re? Jól hangzik, ám ne felejtsük, hogy mindez nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu