Menu

Marvel’s Wolverine: részletek szivárogtak ki Farkas kalandjaiból

Állítólag erősen felnőtteknek szánt lesz az Insomniac Games játéka (amit meg fog előzni egy másik, ami szintén a Disney-uralta Marvel IP-k egyikére épít).

 

2021-ben a Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games bejelentette, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 után a Marvel’s Wolverine érkezik. Erről hivatalosan még nem sokat tudunk, ám Jeff Grubb a Game Mess Mornings élő adása során (ugyanitt esett szó a The Coalition helyzetéről, és erről ma már beszámoltunk) megemlítette, hogy mit tud a PlayStation 5-exkluzívként bejelentett, de a megjelenése után minimum egy évvel PC-re is szinte biztosan megjelenő X-Men-karakter játékadaptációjáról:

„Ezek apró részletek a [Marvel’s]Wolverine-nel kapcsolatban, amiket egy olyan ismerősömtől hallottam, aki nagyon régóta ismeri [az Insomniac Games-et]. Az általam hallott koncepciók alapján a Hard R [durva erőszak, felnőtteknek szánt stílus és ábrázolás] az, amire törekszenek, ami szerintem a helyes lépés a Wolverine esetében. Szerintem egy M-es besorolású Wolverine játék működhet, ahogy egy ilyen korhatáros szuperhősös játék is. Megpróbálják figyelmen kívül hagyni a Fox filmjeit, és önállóan fog megállni a lábán. Próbáltam leszögezni a helyszínt, úgy hallottam, hogy [a történetet] azelőtt fogjuk elkezdeni, mielőtt csatlakozik az X-Menhez. […] De ezt nem tudom biztosan.

Talán az a meglepő számomra, hogy két különböző időpontot hallottam [megjelenési dátumként] Az egyik 2024 ősze, ami durvalenne. […] Azt is hallottam, hogy belsőleg még mindig nagyon sokat beszélnek 2025-ről, szóval ne lepődjünk meg nagyon, ha ekkor jelenik meg. Valószínűleg nem lesz teljesen nyílt világú. A Marvel’s Spider-Man az volt, ám Pókember másképp közlekedik, mint Farkas. Valószínűleg valami olyasmit fognak csinálni, ami közelebb áll a nyitott világrészekhez, talán hasonlóan a Sony más modern nagy játékaihoz,” mondta Grubb.

Szóval Európában a PEGI 18-as karikát aggathat a nem éppen nyílt világú Marvel’s Wolverine-re, ami nem utalna a filmadaptációkra, és akár már a jövő év őszén megjelenhet PlayStation 5-re? Jól hangzik, ám ne felejtsük, hogy mindez nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu