A Star Wars Jedi: Survivor-ban lesz fast travel opció

A Respawn Entertainment megerősítette, hogy a Star Wars Jedi: Survivorban lesz fast travel, ami a Fallen Order egyik nagyon kért funkciója volt.

 

A Respawn Entertainment megerősítette, hogy a Star Wars Jedi: Survivor tartalmazni fogja a fast travelt, valamint más átkelési lehetőségeket, hogy gyorsabban eljussunk A-ból B pontba. míg a Star Wars Jedi: Fallen Order nagyon jó fogadtatásban részesült, nem volt mentes a kritikáktól. Különösen a gyors utazás hiánya okozott csalódást sok Star Wars Jedi számára: Fallen Order játékosok körében. A Respawn megragadta a lehetőséget, hogy a Star Wars Jedi: Survivorben ne legyen ugyanez a probléma.

A legtöbb esetben a Star Wars Jedi: Fallen Order játékosoknak, akik viszonylag normális módon haladtak előre a játékban, nem lesz túl jelentős problémájuk a fast travel hiányával. Ez akkor vált problémává, amikor a játékosok extra lépést akartak tenni, és megpróbálták a játék 100%-át teljesíteni, minden gyűjthető tárgyat összegyűjteni, vagy más módon felfedezni a játék minden zugát. A játékosok a gyors utazás hiányát úgy hidalták át, hogy az ismételt halálesetekkel visszatértek az énekes sáskához, de az utazás így is fájdalmas lehetett.

A Respawn Entertainment szerint a Star Wars Jedi: Survivorban sokkal simábbnak kell lennie az utazásnak. A Play Magazine hamarosan megjelenő számában egy interjúban a Star Wars Jedi: Survivorral kapcsolatos híreket közöl Stig Asmussen játékigazgató. Asmussen elmondja, hogy a hamarosan megjelenő kiadásban lesz egy pontról pontra gyors utazási rendszer, hasonlóan ahhoz, ami a nyílt világú vagy nagy térképterületű modern játékokban gyakran megszokott.

Asmussen megerősíti, hogy a gyors utazás nem az egyetlen olyan lehetőség, amely a Star Wars Jedi: Survivorban is szerepel. Asmussen szerint a Star Wars Jedi: Survivorban lesznek mountok is, olyan lények, amelyeken a pontok között lovagolni lehet. Ez azt jelenti, hogy a játékosok nemcsak A pontból B pontba lovagolhatnak majd egy lovon, hanem aztán vissza is tudnak majd gyorsan utazni A pontba és fordítva. A gyűjthető tárgyak keresése sokkal könnyebb lesz.

Sajnálatos persze, hogy a játékosoknak még egy kicsit várniuk kell, hogy saját maguk is megtapasztalhassák a Star Wars Jedi: Survivor új traverzációs funkcióit. Az EA nemrég megerősítette, hogy a Star Wars Jedi: Survivor hat hetet késik, és most április 28-án jelenik meg. Sajnos nincs gyorsutazási lehetőség, hogy az április hamarabb érkezzen.

Bár a Star Wars Jedi: Survivorra ennyivel tovább kell várni, úgy tűnik, a Respawn Entertainment mindent megtesz azért, hogy a játék megérje a várakozást. A Star Wars Jedi folytatása a Star Wars Jedi: Fallen Order egy next-gen konzol exkluzív lesz, ami nagy előrelépéseket tesz lehetővé a grafikai beállítások és a betöltési idők terén. A betöltési idő javulásáért konkrétan az lehet a felelős, hogy mostantól lehetővé válik a gyors utazás.

A Star Wars Jedi: Survivor április 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu