Star Wars Jedi: Survivor gameplay trailerben láthatjuk a dupla fénykard használatát [VIDEO]

Cal Koboh egy bolygón való küzdelme megmutatja új fénykardos képességeit, de blaster nincs a láthatáron.

 

A Star Wars Jedi: Survivor továbbra is hamarosan megjelenik, bár az eredetileg vártnál valamivel később. A rajongóknak még hat hetet kell várniuk az eredeti, március 17-i megjelenési dátumhoz képest, mivel a Respawn az utolsó simításokat végzi a várva várt folytatáson. Addig is legalább kilenc percnyi új játékmenet-felvételt mutathatunk az IGN jóvoltából.

Az új felvételek mindegyike a Koboh bolygón játszódik, ahol Cal Kestis és BD-1 keres valamit. Emlékeztetnek minket Cal falon futó képességeire, mielőtt megnézhetnénk az egyik új harci pozícióját. A kétkezes fénykardok visszatérnek az első játékból, frissített kombókkal, amelyekkel kegyetlen keresztcsapásokat és leütéseket hajthatunk végre, és a kétpengéjű fénykard (vagy fénykardbot) is visszatér, mint erőteljes AOE képesség.

Tudjuk, hogy Calnak öt különböző fénykard állása lesz, beleértve a fenti kettőt, egy egyszerű normál fénykardot, egy Kylo Renéhez hasonló, kereszttartó stílusú nehéz fénykardot, és egyet, amelyikben az egyik kezében egy blaster, a másikban pedig egy fénykard van. A blasterrel nem találkozunk a kilenc perces játékidőben, de Cal anélkül is képes rövidre zárni a szörnyeket és droidokat, ha egyszerűen két fénykardot dob egyszerre.

A felvételen két érdekes új erő képességet láthatunk. Az első egy nagy területre kiterjedő lassítás, amely az összes ellenségre hatással van Cal körül – ez jelentős előrelépés az első játékban használt lassításhoz képest. Látjuk, ahogy Cal ezt a képességet egy csapat négylábú szörnyeteg kiiktatására használja, majd egy nagyobb csapat droid ellen is beveti. És van egy új hárítási képessége is, amely talán az első játékban használt tökéletes kitérés képességét váltotta fel, talán azért, hogy erősítse Cal fejlődését, mint erősebb erőkezelő.

Bár akcióban nem láttuk, a Star Wars Jedi: Survivor rendezője, Stig Asmussen egy nemrég adott interjúban megígérte, hogy a játékban lesz egy régóta várt mechanika a rajongók részéről: a gyors utazás.

„Gyors utazással és lovagolható lényekkel is rendelkezni fogunk, hogy a játékosok gyorsan eljussanak A pontból B-be és vissza A pontba” – mondta Asmussen. „A gyors utazás pontról pontra történik, a lovagolható lények pedig módot adnak a pontok közötti gyors navigációra és a közöttük lévő dolgok felfedezésére.”

A Star Wars Jedi: Survivor április 28-án érkezik.

Forrás: TheGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu