Harmony: The Fall of Reverie: egyedi narratív élmény a Don’t Nodtól [VIDEO]

A Life is Strange-en és a Vampyron túl is van élet, bizonyítja a Don’t Nod (akiknek a nevét hasonlóan a Paranormasighthoz nem fogjuk csak nagybetűkkel leírni).

 

Oskar Guilbert, a Don’t Nod vezérigazgató a sajtóközleményben így nyilatkozott: „Izgatottan lepleztük le a Harmony: The Fall of Reverie-t a Nintendo Directen. Ez egy egyedülálló játék a maga narrációjában. Hihetetlen művészeti irányítással rendelkezik. Reméljük, hogy a játékosok lenyűgözőnek és üdítőnek találják majd ezt az élményt, és hogy az egyedi narratíva mélyen kötődik majd hozzájuk. Alig várjuk, hogy hamarosan többet is megmutathassunk belőle.”

A Harmony: The Fall of Reverie-ben képesek leszünk a jövőbe látni, és a számunkra legjobb döntéseket meghozni, miközben megpróbáljuk helyreállítani az egyensúlyt a mi világunk és Reverie, az istenségek világa között. Egy halom szerethető karakterrel ismerkedhetünk meg ebben a magával ragadó történetben és a sztoriktól duzzadó univerzumban. A játék színes, vibráló és futurisztikus, eredeti soundtrackje is lesz, ami a díjnyertes zeneszerzőtől, Lena Raine-től származik. A közeli jövőben az MK, egy óriás cég arra használja a hatalmát, hogy irányítsa Alma mediterrán városának lakosságát. Polly néhány év külföldi tartózkodás után hazatér, hogy megkeresse eltűnt édesanyját, és hamarosan rájön, hogy szülővárosa megromlott.

Hamar rájön, hogy látnoki adottsága van, amely összeköti őt egy másik világgal, Reverie-vel, ahol az emberiség Törekvései élnek. Ezek neve magyarul Dicsőség, Boldogság, Hatalom, Káosz, Kötelék és Igazság. Reverie-ben Polly Harmony-vé (Harmóniává), egy istennővé változik, akinek hatalmában áll kiválasztani azt a Törekvést, amely uralkodni fog. A mi világunk és Reverie között egyre bizonytalanabbá válik a kényes egyensúly. Rajtunk múlik, hogy Harmony-ként és Polly-ént helyreállítsuk az egyensúlyt az Aspirációk világa és a miénk között. Az emberiség forog kockán.

A játékban egyedülálló narratív mechanika lesz. Polly vagy Harmony szerepében végrehajtott minden egyes cselekedetünk mindkét világot érinti, és különböző irányvonalakat nyitnak meg a sztoriban. Az Augural, egy játéktábla és Polly képességének vizuális megjelenítése segítségével beleláthatunk a jövőbe. Felfedezhetjük a lehetséges döntések kimenetelét, és ezáltal az emberiség sorsának eldöntésében is szerepet kapunk. A Don’t Nod szerint ez az egyedülálló narratív mechanika magas újrajátszhatósági faktort is biztosít a játéknak.

A Harmony: The Fall of Reverie júniusban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu