Hatalmas PlayStation Store akció egy legendás PS4 játékra – de sietni kell vele!

A következő napokban a PlayStation-tulajdonosok nagyon alacsony áron juthatnak hozzá az elmúlt évtized egyik legelismertebb, kritikusok által is elismert játékához, hála egy PlayStation Store akció létrejöttének.

 

A következő napokban a PlayStation játékosok az elmúlt évtized egyik legelismertebb, kritikusok által is elismert játékát, a Limbót nagyon olcsó áron szerezhetik meg. Ráadásul az utódját, az Inside-ot is kedvező áron lehet megvásárolni, akár önállóan, akár az előbb említett játékkal együtt csomagban. Mindkét játék a PS5-re és PS4-re is érvényes, jelenleg is zajló „Games Under $15” akció része.

A cikk írásakor a PS5 a harmadik teljes évébe lépett a piacon, és felpörgette a gyártást, hogy pótolja a globális alkatrészhiány miatt kiesett időt és eladásokat. A pénzügyi év hátralévő részére vonatkozó optimista kilátásokkal a Sony a 2023-as pénzügyi évre is igyekszik tovább építeni a lendületet, olyan játékokkal, mint a Final Fantasy 16, amelyek a láthatáron vannak. Addig is a „Games Under $15” akció és más folyamatban lévő leárazások számos műfajban csábítják majd a játékosokat.

A dán Playdead indie stúdió által készített, 2010-ben megjelent

Limbo című, kritikusok által elismert indie játék jelenleg 697 Ft-ért kapható.

A kedvezmény jövő szerdáig, február 15-ig tart. A Limbo eredetileg Xbox 360-ra jelent meg időzített exkluzivitásként, majd 2011-ben PS3-ra és PC-re is átültették. A Limbo a 2016-os utódjával, az Inside-szal együtt csomagban is kapható 6,99 dollárért. Bár a Limbo és az Inside akciókon kívül általában 29,99 dollárba kerülne, a két játékot a mostani akciós árak mellett nehéz kihagyni. A lecsupaszított látványvilággal és szürkeárnyalatos háttérrel rendelkező Limbo egy horrorisztikus 2D platformjáték, amelyben a játékos egy névtelen fiút irányít, aki a húgát keresi.

A fiúnak különböző rejtvényeket kell megoldania, és megpróbálnia kiszabadulni a halálos ellenségek, például egy óriáspók karmai közül. Mivel a pók csak az egyik ellenség, amellyel a fiúnak meg kell küzdenie, a játékos nem támaszkodhat hangjelzésekre. Mivel nincs zene, amely figyelmeztetésként szolgálna, a csend még jobban hozzátesz a Limbóhoz és annak sötét környezetéhez. A Limbo ingyenes próbaverzióval is rendelkezik a játékosok számára, hogy megnézzék, megfelel-e nekik a játék, és a PlayStation Pluson is elérhető a Premium tier előfizetők számára. A Premium szint havi 2.790 Ft-ba kerül, és az Essentials és Extra szintek összes előnyét is tartalmazza.

Míg a Limbo már az alap 2.790 Ft-os árával is kiváló PS4-játék, amit olcsón lehet beszerezni, a 75%-os kedvezmény miatt könnyen beszerezhető a játékosok számára, akik szeretnének adni neki egy esélyt.

A Limbo már elérhető Androidon, iOS-en, Nintendo Switch-en, PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on. A játék tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu