PS Plus Festival of Play: kedvezmények, különleges jutalmak és próbaverziók a Sony legújabb eseményén!

A PS Plus előfizetők a Festival of Play keretében számos tevékenységben, például versenyeken, vetélkedőkön és játékpróbákon vehetnek részt.

 

 

A Sony bejelentette a PlayStation Plus új Festival of Play programját. Ezen az új eseményen a PS Plus előfizetők kedvezményeket és különleges jutalmakat szerezhetnek a hűségprogramokban. Továbbá ingyenes próbaverziókkal is játszhatnak. A programban részt nem vevő PlayStation 5-tulajdonosok ingyenesen játszhatnak online, illetve szerencsét próbálhatnak a versenyeken.

A PlayStation Plus Festival of Play most kezdődik, és február 24-ig tart.

Tegnap a program Premium vagy Deluxe előfizetői három órán keresztül tesztelhették az új God of War: Ragnarököt. A fesztivál másik fénypontja a PlayStation Stars kampányban, a PS5 hűségprogramjában elérhető egyedi digitális gyűjtemények. Végül az előfizetők részt vehetnek a Double Discount promócióban is, amelynek keretében több kedvezménnyel juthatnak játékhoz, ha PS Plus tagok.

Az esemény során azonban azok is részt vehetnek néhány tevékenységben, akik nem rendelkeznek PS Plus előfizetéssel.

Aki rendelkezik PlayStation Network-fiókkal, részt vehet egy versenyen. Ebben a játékosok a márkával kapcsolatos kérdésekre válaszolhatnak, és esélyt kapnak arra, hogy megnyerjenek egy Sony Bravia XR OLED 55A75K TV-t. Továbbá, egy Dolby Atmos Soundbar HT-A5000-t vagy egy WH-1000XM5 vezeték nélküli zajszűrő fejhallgatót. Emellett a nem előfizetők a hétvége során online többjátékos játékokkal is játszhatnak. Ezekhez különleges online versenyeket is rendeznek. A Sony szerint ezeken a versenyeken olyan játékok lesznek, mint az NBA 2K23, a Guilty Gear és a nagyon népszerű FIFA 23.

A fesztivál része annak a nagyobb erőfeszítésnek, hogy minél több játékos csatlakozzon a Sony előfizetéses modelljéhez, a PlayStation Plus-hoz. Azzal, hogy a játékosok online játszhatnak és részt vehetnek a versenyeken, várhatóan legalább néhányan előfizetnek majd. Ha ezt megteszik, akkor február 21-től 17 új játékhoz kapnak hozzáférést a platformon. A februári PS Plus játékok listáján meglehetősen nagy nevek szerepelnek, mint például a Horizon Forbidden West, a Resident Evil 7, a Borderlands 3 és a Tekken 7, valamint néhány klasszikus PS1-es játék, például a Harvest Moon: Back to Nature, Wild Arms 2 és Legend of Dragoon.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu