PlayStation Plus: dupla kedvezményes akció korlátozott ideig a PS Store-on!

Az idei dupla kedvezményes akció nemrég indult a PlayStation Store-on a PlayStation Plus-előfizetők számára amúgy is erős hónapban.

 

 

A Sony elindította az idei Double Discount Sale-t a PlayStation Store-on minden felhasználónak, függetlenül attól, hogy PlayStation Plus-előfizető-e vagy sem. Bár ez izgalmas időszakot jelent mindenki számára, aki PlayStationt birtokol, a PS Plus szolgáltatás bármelyik szintjére előfizetőknek még több okuk van az örömre. Ugyanis a tagsággal a kedvezmény százalékos aránya az összes elérhető játékra megduplázódik.

Az idei dupla kedvezményes akció időzítése egybeesik a PS Plus Festival of Play nevű másik esemény elindításával, amely még több kedvezményt és kipróbálási lehetőséget kínál a PS Plus-előfizetőknek, valamint ingyenes hozzáférést biztosít a programban részt nem vevő játékosoknak az online játékokhoz, valamint lehetővé teszi számukra a versenyeken való részvételt.

Az akcióban kiemelt címek a Gotham Knights, a FIFA 23 és a The Witcher 3. E nagyobb címek mellett néhány olyan nagyra értékelt játék is szerepel, amelyekről talán kevesebben tudnak. Közöttük a Klonoa Phantasy Reverie Series című platformjáték, a Klonoa-sorozat két játékának remake-je. Valamint a tavalyi Norco, egy kiváló sci-fi point-and-click kalandjáték. A játékosoknak március 1-jéig van lehetőségük arra, hogy kedvezményes áron hozzájussanak ezekhez a játékokhoz.

A március jellemzően olyan hónapnak számít, amelyre érdemes odafigyelni, ha a szolgáltatás kínálatáról van szó. A Sony a Double Discounts Sale és a PS Festival of Play nagyjából egy időben történő elindításával megerősíti azt az elképzelést, hogy a február az elkövetkező években is erős hónap lesz a PS Plus számára.

Egy másik felvethető gondolat, hogy ha ez a március is erős hónap marad az előfizetők számára, akkor fennáll a lehetősége annak, hogy a Sony megpróbálja az év első negyedévét izgalmassá tenni a PlayStation-felhasználók számára.

Ehhez az elképzeléshez járulnak hozzá a PS Plus Extra és Premium könyvtárak kiváló februári bővítései. Közöttük is a klasszikus RPG The Legend of Dragoon és a tavalyi Horizon Forbidden West. Utóbbi az egyik legnagyobb exkluzív cím volt, amit a Sony 2022-ben adott ki. Még mindig fennáll a lehetőség, hogy mindezt egy lenyűgöző véletlennek könyvelhetjük el. Ugyanakkor, mivel a Double Discounts Sale is idén februárban kezdődött, nehezebb azt gondolni, hogy ez nem egy jól összehangolt terv része.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu