Kiefer Sutherland főszereplésével érkezik a Rabbit Hole a SkyShowtime-on

MOZI HÍREK – A CBS Studios kémthriller sorozata, a Rabbit Hole, március 31-én kerül a SkyShowtime-ra, és a nyolcrészes évad rögtön két epizóddal indít.

 

A történet John Weirről, a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik, és akire a befolyásos hatalmi körök gyilkossággal vádolnak. A főszereplő mellett számos nagyszerű színész csatlakozott a sorozathoz, köztük Charles Dance, Meta Golding, Enid Graham, Jason Butler Harner, Walt Klink és Rob Yang.

Kiefer Sutherland a Rabbit Hole vezető producere olyan író-rendezők mellett, mint John Requa és Glenn Ficarra, Charlie Gogolak, Suzan Bymel és Hunt Baldwin. A sorozat március 31-től elérhető az előfizetők számára a SkyShowtime weboldalán és alkalmazásán keresztül különböző eszközökön, például Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV és Samsung készülékeken.

Az új előfizetők korlátozott ideig 50 százalékos kedvezményt kaphatnak a normál havidíj árából az életük végéig, ha az ajánlatot az oldalon igénybe veszik. Így Magyarországon az előfizetők havonta 999 forint helyett csak 1999 forintot fizetnek.

Forrás: Skyshowtime sajtóanyag

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.