Negyedóra a szánalmasan mindig online Suicide Squad: Kill the Justice League-ből [VIDEO]

Nem elég, hogy a Batman: Arkham játékok kapcsán népszerűvé vált Rocksteady új játéka élő szolgáltatású (live service) modellel rendelkezik, nagy eséllyel a kiadó, a Warner erőltette bele ezt a játékba, ami hasonlóan élettelennek hat, amilyen a WB Games Montréaltól volt a Gotham Knights.

 

A játék kérdezz-felelekjébe dugták el, hogy „Igen, egy internetkapcsolat kell ahhoz, hogy szólóban vagy co-opban játszhasd a Suicide Squad: Kill the Justice League-et.” Az, hogy kooperatív játékmenetnél szükség van erre, teljesen érthető, mert nem helyileg ül össze a négy játékos. Viszont ha egyedül játszunk, akkor (a Denuvón túl, ami a PC-s verzió teljesítményét megint meg fogja nyomorítani) állandóan online kell lenni, ami nyilvánvalóan a Warner húzása volt, hogy véletlenül se legyen warez verzió a játékból, ami esetleg meg is tudná őrizni azt a jövő generációinak. No comment.

Az első videó egy új pillantást vet a játék nagy intenzitású harcaira, amelyek a hatalmas, felfedezhető nyílt világú Metropolisban játszódnak, ahol hemzsegnek Brainiac ellenséges erői. A játékmenet bemutatója alapos betekintést nyújt a többjátékos káoszba, amely a csapat minden egyes tagjának egyedi közlekedési képességeivel és támadásaival teljes egészében megmutatja. Akár Harley Quinn vad akrobatikája, akár King Shark erőteljes ugrása, Deadshot légi éleslövészete vagy Boomerang kapitány villámgyors gyorsasága vonzza a játékosokat, minden karakter sajátos képességekkel rendelkezik, amelyek a káosz sajátos fajtájára jellemzőek.

A második videóban a Rocksteady Studios csapatának tagjai bővebben is kifejtik a játék  világát, elmélyednek az elemekben és karakterekben, valamint kommentálják azt a folyamatot, amelynek során az osztagot kivezették az Arkham Asylumból a jövő dinamikus városába, Metropolisba. Emellett a videó kitér a stúdiónak a megjelenés utáni új tartalmakkal kapcsolatos terveire is (mert ugye élő szolgáltatásos modellt kell erőltetni, holott a Square Enix fél tucat ilyen játékot tett el nemrég láb alól…). A hatalmas történetvezérelt kampány, a vibráló nyílt világ és az akció-kaland lövöldözős élmény mellett a Suicide Squad: Kill the Justice League mellett a megjelenés utáni tartalmi frissítésekkel is bővül a történet új küldetésekkel és kereshető karakterekkel, amelyek ingyenesen elérhetők. A játékban lesz egy csak kozmetikai cikkeket tartalmazó battle pass rendszer is (tehát itt is követi a Warner a trendeket, mert kreativitás nulla), amellyel új ruhákat, emotikonokat és egyéb tárgyakat szerezve testre lehet szabi az osztag tagjait.

A Suicide Squad: Kill the Justice League május 26-án jön ki PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu