Disney Speedstorm: hamarosan itt a korai hozzáféréses rajt [VIDEO]

A probléma csak annyi, hogy a Gameloft játékát több változatban lehet megvásárolni, egyenként eltérő tartalommal, kissé követhetetlenné téve az egészet.

 

A Gameloft játékmenedzsere, Aska Suzuki a sajtóközleményben elmondta: „Alig várjuk, hogy a rajongók beindítsák a motorokat, és csatlakozzanak hozzánk a Disney Speedstorm versenypályáin a korai hozzáférés teljes ideje alatt, és ikonikus versenyzőként küzdjenek meg egymással a Disney és Pixar filmek által inspirált lenyűgöző pályákon. Alig várjuk, hogy meghallgassuk a közösségünk visszajelzéseit, és hogy együtt dolgozzunk egy olyan játék létrehozásán, amely reagál a játékosok igényeire és kívánságaira, mivel terveink szerint folyamatosan fejlődő versenyélményt kínálunk majd.”

Szóval korai hozzáférésben fog elindulni a játék, ami három kiszerelésben lesz megvásárolható. Az előrendelésnél a toontech Early Bird (Donald kacska gokartfestés) és az Early Bird (Donald overallja) üti a markunkat. A Standard Founder’s Pack 30 euró (12 ezer forint) lesz. Ezzel a korai hozzáférés mellett (ezt mind a három kiadásnál leírták…) megnyitjuk Miki egeret és Donald kacsát, továbbá még egyet kiválaszthatunk tetszésünk szerint. Jár még 4 ezer token (a játék pénzneme), két Golden Pass kredit, exkluzív alapító overall és gokartfestés a három karakternek, továbbá egy exkluzív alapító mottó és avatar is jár.

A Deluxe Founder’s Pack 50 euró (20 ezer forint) lesz. Ez az eddigieken túl már 4 ezer helyett 7 ezer tokent ad, megnyitja Mulant, és így ő is exkluzív alapító overallt és gokartfestést kap. Az Ultimate Founder’s Pack pedig már 70 euró (28 ezer forint) lesz. Így 12 ezer kreditet kapunk, kettő helyett három Golden Pass kreditet ad, megnyitja még Jack Sparrow kapitányt és Herkulest is, és ők is megkapják az exkluzív alapító overallt és gokartfestést, végezetül Donald kacsa gokartja kerekeket és szárnyakat kap.

A Disney Speedstorm korai hozzáférése április 18-án indul PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve Nintendo Switch-en. A korai hozzáférés lezárultával free-to-play modellt ölt magára a játék.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu