Kezd gyanús lenni a Suicide Squad: Kill the Justice League körüli csend!

A játék elvileg, papíron két hónap múlva meg kellene, hogy jelenjen, de a pletykák ennek ellenkezőjére utalnak…

 

A játékot bemutatta a Warner a Sony nemrég megtartott State of Play közvetítésén. Tizenöt percnyi játékmenetet láthattunk a Rocksteady Games (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight, Batman: Arkham VR) alkotásából, ám a közönség nem nagyon fogadta kitörő örömmel a játékot, amiről kiderült az is, hogy hiába játszhatjuk majd egyedül, mindenféleképpen kell neki internetkapcsolat, így teljes mértékben rá lehet applikálni az élő szolgáltatásos (live service) jelzőt.

Néhány napra rá már voltak pletykák arról, hogy a Warner már a halasztáson gondolkodott a langyos fogadtatás miatt, így 2023 helyett csak 2024-ben jöhet csak ki. A közönség a játékmenet semmilyensége, illetve pont a live service megközelítés kapcsán nem volt oda az Öngyilkos osztag játékadaptációjáért. A Bloombergnek író Jason Schreier a Twitteren úgy látja, hogy a Warner már elhatározt magát az újabb késés mellett, ám van egy bökkenő: nem tudni még, hogy mikor fog végül a játék eljutni a játékosokhoz!

Ez annak tükrében szomorú (és egyben röhejes is…), hogy ha figyelembe vesszük, hogy jelenleg még május 26-ára van kitűzve a megjelenés PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re. Schreier szerint a Rocksteady a ködös helyzet miatt nem közölte még, hogy ehelyett mikor számítsunk rá. A stábnak néhány hete mondták, hogy idén lesz a megjelenés, de nem tudni, hogy mikor, így esélyes, hogy átesik a rajt jövőre. A játékmenet alapjait megváltoztatják legalább?

Nem! Megtehetnék, hogy belenyúlnak a koncepcióba a plusz 7 (vagy még ennél is több…) hónap során, de ez feltehetőleg a kiadó elhatározása volt. Úgyhogy Schreier megbízhatósága miatt csak idő kérdése, mire a Warner és a Rocksteady „a jobb minőségre és finomhangolásra” hivatkozva elhalasztja 2024-re a Suicide Squad: Kill the Justice League-et, holott annak elvileg már 2022-ben ki kellett volna jönnie…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu