Millie Bobby Brown miatt töröltek volna egy ígéretes Stranger Things spin-off projektet?!

MOZI HÍREK – Egyes híresztelések szerint Millie Bobby Brownnak egy rendkívül jövedelmező ajánlatot tettek egy Eleven spinoff-sorozatra, ám a színésznő elutasította azt.

 

 

A Stranger Things írói igyekeznek tiszta vizet önteni a pohárba, miután a médiában felröppentek a pletykák egy Eleven spinoff-sorozatról. Nemrég a The Daily Mail közölt egy riportot, miszerint Millie Bobby Brownnak 12 millió dollárt ajánlottak, hogy újra eljátssza Eleven szerepét egy saját spinoffban. A jelentés szerint Brown visszautasította az ajánlatot. Ugyanis más szerepekbe akart „elágazni”, és az 5. évad megjelenése után maga mögött hagyná a Stranger Things-t. A széria írói szobájának hivatalos Twitter-fiókja azonban bejelentette, hogy a történet hamis. Állításuk szerint „semmi” nem igaz a pletykából. Mindez arra utal, hogy soha nem is volt tervben egy Eleven-sorozat elkészítése.

A tweetjük így szól: „Igen, ebben a cikkben semmi sem igaz. Nem tudom, miért kell folyton cáfolnunk ezt a pletykát, de szerezzetek kattintásokat, srácok!”

A sorozat készítői, a Duffer testvérek is cáfolták, hogy készülne egy új spinoff, ami Elevenre vagy a Stranger Things többi főszereplőjére fókuszálna. Josh Horowitznak a Happy Sad Confused podcastnek nyilatkozva azt állították, hogy számukra sokkal érdekesebb lenne különböző karakterekre fókuszálni, akiket a nézők még nem ismernek annyira jól.

„Nem követi… olvastam ezeket a pletykákat, hogy lesz egy Eleven spinoff, hogy lesz egy Steve és Dustin spinoff, vagy hogy lesz egy másik szám” – magyarázták. „Ez engem nem érdekel, mert mi már mindezt megcsináltuk. Nem is tudom, hány órát töltöttünk azzal, hogy mindezt feltárjuk. Szóval ez nagyon más.”

 

A Stranger Things tovább él, Millie Bobby Brown továbblép

 

Habár a pletykákat erősen cáfolják, mégis hihetőbbnek tűnhet. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy Millie Bobby Brown nemrég megerősítette, hogy tovább akar lépni a Stranger Thingsből. Nem mondta, hogy nagy pénzzel kecsegtető ajánlatot kapott egy esetleges spinoff vezetésére. Ugyanakkor Brown a hónap elején úgy nyilatkozott, hogy készen áll arra, hogy befejezze Eleven szerepét, és új törekvésekre koncentráljon.

„Határozottan készen állok a befejezésre” – mondta a Seventeen magazinnak. „Úgy érzem, hogy a történet nagy része már el lett mesélve, és mi már ismerjük, nagyon régóta az életünkben van.

„De nagyon készen állok arra, hogy elbúcsúzzak az életemnek ettől a fejezetétől, és újakat nyissak. Képes vagyok arra, hogy magam hozzam létre a számomra fontos történeteket, és a nagyobb képre koncentráljak. De nagyon hálás vagyok [a sorozatért].”

A jó hír, hogy Brownt még láthatjuk Eleven szerepében, hiszen a Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadában visszatér. Reméljük, hogy a sorozat utolsó évada kielégítő módon zárja le a karakter történetét. Főleg, ha valóban ez lesz az utolsó alkalom, hogy a nézők láthatják őt.

Forrás: Seventeen, The Daily Mail, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu