A Wednesday-ből ismert Jenna Ortega horror-sztárrá válik? Ezek a titkos projektjei!

MOZI HÍREK – A Wednesday és a Scream 6 színésznője, Jenna Ortega tárgyalásokat folytat arról, hogy Winona Ryder lányát alakítsa a régóta várt Beetlejuice folytatásban. Ortega Tim Burtonnal dolgozott együtt a Wednesday sorozaton, amely az Addams Family spinoffja.

 

Jenna Ortega már ismert név a thriller és horror műfajban, olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint az X, a You, a Scream (2022) és a The Babysitter: Killer Queen. A Netflix Wednesday című sorozatával vált igazán híressé, amelyben eljátszotta az ikonikus gótikus lányt, az Addams család tagját. A sorozat az egyik legnézettebb lett a Netflixen, és megerősítette Ortega hírnevét mint keresett horror színésznő. A Wednesday után Ortega kitűnő alakítást nyújtott Tara Carpenter szerepében a Scream 6 című slasher folytatásban.

Ezek után leginkább várt következő szerepe a Wednesday 2. évadában volt, amelyben nemcsak főszereplőként, hanem executive producerként is részt vesz. Azonban most két másik lehetséges következő szerepe van, amelyek felülmúlják az izgalmat a Wednesday 2. évada iránt. Egyrészt várhatóan visszatér a még be nem jelentett Scream 7-ben, másrészt pedig tárgyalásokat folytat arról, hogy Lydia Deetz lányát játssza el a horror-vígjáték folytatásában, a Beetlejuice 2-ben, amelyre több mint 35 éve várnak a rajongók.

 

A Beetlejuice 2 sokkal izgalmasabb projektnek tűnik mint a Wednesday 2. évada

 

Az a lehetőség, hogy Jenna Ortega Michael Keaton mellett szerepeljen a Beetlejuice 2-ben mint a címszereplő poltergeistje egyike a legizgalmasabb casting híreknek az utóbbi időben megjelent horror folytatások között. Míg a klasszikus horror filmeknek – mint például Halloween , Az ördögűző és – akkoriban – Scream (2022) – kevésbé ismert színészeket tettek új főszereplőkké, Jenna Ortega fiatal csillagként való szerepeltetése már önmagában biztosítja azt, hogy az évek óta fejlesztés alatt álló horror-vígjáték Beetlejuice 2 sikeres legyen.

Bár A sötét ötven árnyalata: Ghostbusters: Afterlife Mckenna Grace-t és Finn Wolfhard-ot vezette be fiatal szereplőként , befolyásuk nem volt olyan nagy mértékű mint Ortega-é . Jenna Ortega népszerűsége és eredményei a horror műfajban azt is bizonyítják , hogy ő tökéletes színésznő ahhoz , hogy bemutassa egy új generációnak Tim Burton egyik legjobb filmjének , Beetlejuice-nak vidám báját . Ortega Lydia Deetz lányaként való játszása azt is jelentené , hogy Winona Ryder-rel játszik együtt Beetlejuice 2-ben, így összekapcsolná a két legnépszerűbb modern horror sorozat sztárjait, a Wednesday-t és a Stranger Things-et. Ortega elmondta , hogy milyen nagyszerű volt Burtonnal dolgozni , aki rendezte a Wednesday első négy epizódját , és kifejezte bizalmát és partnerségét Burtonnal . Bár semmi sem erősítette meg , a folytatásban várhatóan Michael Keaton alakítja a címszereplőt , és Winona Ryder Lydia Deetz-t . Ortega állítólag Lydie Deetz lányának szerepére pályázik , Burton pedig potenciálisan a projekt rendezője lehet.

 

A Beetlejuice 2 és a Scream 7 jobban megteremtheti Ortega saját horror örökségét

 

Bár Ortega több kreatív kontrollal rendelkezik a Wednesday 2. évada felett , mivel executive producerként is részt vesz benne , következő lehetséges filmprojektjei azok , amelyekkel jobban megteremtheti saját örökségét a horror műfajban . A Scream 6-ban Tara Carpenter szerepével már bebizonyította , hogy képes egy új generáció számára újjáéleszteni egy klasszikus slasher franchise-t . A Scream 7-ben való visszatérése még inkább megszilárdíthatja helyét mint Sidney Prescott utódja . A Beetlejuice 2-ben pedig egy másik ikonikus horror-komédia franchise-t frissíthet fel egy új közönség számára . Ezek a filmek nemcsak nagyobb nézettséget és bevételt hozhatnak neki , mint a Wednesday 2. évada , hanem lehetőséget is adnak neki arra , hogy saját karaktereket alkosson meg , ahelyett hogy egy már létező figurát adaptálna .

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu