Ballerina kulisszatitkok: vajon miben lesz más a gyilkos akció a John Wick filmeknél?

MOZI HÍREK – A John Wick 4 és a Ballerina kaszkadőr koordinátora, Stephen Dunlevy beszélt arról, hogy miben fog különbözni a két film harci stílusa. A Ballerina és a John Wick akciója a karakterekhez igazodik.

 

A John Wick világa egyre bővül: nemcsak a főhős bosszútörténetét követhetjük nyomon, hanem egy mellékfilm (Ballerina) és egy sorozat (The Continental) is készül. A Ballerina egy új szereplőt mutat be, akit Ana de Armas játszik. Ő egy balettos lány, aki ugyanott tanul gyilkossá lenni, mint John Wick.

A Screen Rant-nek adott exkluzív interjúban Dunlevy elárulta, hogy más lesz az akció a Ballerinában. Elmondta, hogy hogyan hatnak a karakterek a harcmodorra: Wick egy rutinos veterán, míg de Armas karaktere még tanulja a mesterséget. Így fogalmazott Dunlevy:

Stephen Dunlevy: Itt van John Wick Keanuval, ezzel a karakterrel. Egy megfáradt, idős harcos veteránt látunk. Mindent átélt már; mindent megtett már. Ezért nagyon finomított stílusa van. Minden amit csinál, azért csinálja, mert túlélte. Ana karaktere viszont egy fiatalabb és tapasztalatlanabb gyilkos lesz a Ballerinában. Fog hibázni és tanulni belőle. A karakterek zsenialitása abban rejlik, hogy tudnak alkalmazkodni környezetükhöz és használni fegyverként mindennapi tárgyakat és hasonlókat. Látni fogjuk őt alkalmazkodni körülményeihez és megérteni azt is, hogy honnan jön ez a képzés. John Wick annyi ideig élte túl magát, mert nagyon jó alapokat kapott képzésben. Látni fogjuk őt hibázni és alkalmazkodni és túlélni.

 

Amit tudunk Rooney útjáról a Ballerinában

 

A Ballerina lesz az első film a John Wick franchise-ban, amely ezt a világot egy másik szereplő nézőpontjából mutatja be. Belemerülni a John Wick világába egy gyilkos-inas helyett valaki helyett, aki megpróbál megszabadulni ettől az élettől új aspektusokat mutat be ebből az univerzumból miközben feltárja John Wick saját háttértörténetét is egy új karakter történetén keresztül. A Ballerina állítólag egy másik bosszúra fókuszáló történet lesz, de ezúttal de Armas karaktere vadászik le azokra az emberekre, akik megölték a családját.

Bár nem ő vezeti bevezeti filmet ,John Wick visszatér majd benne néhány rajongók által kedvelt szereplővel együtt, például A Rendezővel, akit megsebesítettek miután segített John Wicketnek a Parabellumban. A Ballerinának lehetősége van nemcsak John Wick múltjára rávilágítani, hanem arra is, hogy más karakterek hogyan látják a Baba Yagát. De Armas karaktere érthető módon óvatos lehet a híres gyilkossal szemben tekintve a hírnevét és azt, hogy a cselekedetei hogyan befolyásolják A Rendezőt.”

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu