Siess, egy legendás japán gengszteres akciókaland most olcsóbb, mint egy szusitál a SPAR-ban!

Ha szereted a yakuzás filmeket és a szórakoztató játékokat, akkor ne hagyd ki ezt az ajánlatot! A Yakuza 0, a népszerű sorozat előzménye, most a Humble Bundle-n akciósan megvásárolható PC-re, de sietni kell vele!

 

A Yakuza 0 egy olyan játék, amelyben két főhős, Kiryu Kazuma és Majima Goro életét követhetjük nyomon a ’80-as évek Japánjában. A játék egyaránt tartalmaz izgalmas harcokat, fordulatos történetet és rengeteg mellékfoglalkozást. A játékosok bejárhatják a Kamurocho és Sotenbori nevű városrészeket, amelyek valós helyeket utánoznak. A játékban találkozhatunk számos érdekes karakterrel, akikkel beszélgethetünk, barátkozhatunk vagy összecsaphatunk.

A Yakuza 0 nem csak egy akciókaland játék, hanem egy igazi időutazás is. A játék tökéletesen visszaadja a ’80-as évek hangulatát, zenéjét és divatját. A játékban hallhatunk olyan slágereket, mint a Queen vagy a Michael Jackson dalai, és láthatunk olyan ruhákat, mint a bőrdzsekik vagy a válltömések. A játékban számos minijáték is elérhető, amelyek között megtalálhatók a klasszikus SEGA arcade játékok, mint az Outrun vagy a Space Harrier, de akadnak olyanok is, mint a karaoke, a táncverseny vagy a dominatrix oktatás.

A Yakuza 0 PC-s változata egy minőségi portolás, amely sokféle beállítást kínál a különböző gépekhez. A játék támogatja a 4K felbontást és a 60 FPS-t is. A játék grafikája szép és részletgazdag, a városok élettel teliek és mozgalmasak. A játék irányítása egyszerű és kényelmes, akár billentyűzet+egérrel, akár kontrollerrel játszunk.

A Yakuza 0 egy olyan játék, amelyet mindenki ki kell próbálnia, aki szereti a japán kultúrát, a gengszteres filmeket és a szórakoztató játékokat. A játék most rendkívül olcsón megvásárolható PC-re a Humble Bundle-n keresztül (kb. 7700 forint), de most csak 4.99 euroért (kb. 1930 forint) lehet megkapni. Ez kevesebb, mint egy olcsóbb szusi tál ára a Sparban (SPAR ENJOY BY WASABI MAHOU SUSHI BOX 200 G 2189 Ft). Ne habozz hát, hanem csapj le erre az ajánlatra mielőtt lejár!

Forrás: Yakuza Humble Bundle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu