Szokatlanul hosszú lesz az atombomba atyjáról szóló film

MOZI HÍREK – Háromórás lesz az Oppenheimer, árulta el a film egyik főszereplője, Matt Damon. Ez az időtartam, ha belegondolunk, végül is nem tűnik olyan soknak, hiszen a film az atombomba atyjának is nevezett tudós életének negyven, eseményekben gazdag évét dolgozza fel.

 

A Hollywood csodagyerekének tartott Christopher Nolan eddig sem a nyúlfarknyi munkákról volt híres, a Csillagok között 169 perces volt, de A sötét lovagot és az Eredetet sem sikerült két és fél óránál rövidebbre vágni. A szokatlan hosszúság lehetővé teszi, hogy az Oppenheimer ritkán látott sztárparádét vonultasson fel: a címszerepet a rendező nagy kedvence, Cillian Murphy játssza, és fontos feladathoz jut többek között Emily Blunt, Robert Downey Jr., Rami Malek, Florence Pugh, Gary Oldman, Casey Affleck, Olivia Thirlby és Josh Hartnett is.

Az IMAX formátumban is mozikba kerülő filmhez nagy reményeket fűz a Universal stúdió, mert az Oppenheimer a nagy nyári moziszezon közepén startol, amikor igen erős a mezőny.

(Oppenheimer – hazai bemutató: 2023. július 20.)

Forrás UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu