Diablo IV: érdekes infók szivárogtak ki az érkező Lore Book-ból – íme, amit eddig megtudtunk!

A Diablo IV új lore codexének, a Book of Lorathnak egy részlete egy groteszk új szörnyeteget mutat be, amely kapcsolatban áll egy hírhedt Diablo II bossszal. Egy másik részletből pedig azt tudhattuk meg, mi történt Diablo és a többi gonosztevő tetemével…

 

 

A Diablo IV új lore könyvének, a Book of Lorathnak egy előnézeti oldala egy félelmetes ellenséget mutat be, amely kapcsolatban állhat egy ikonikus Diablo II bossszal. Ez az új szörny valószínűleg egy újabb erős ellenség lesz, akivel a játékosoknak meg kell küzdeniük a játékban.

A Book of Lorath egy új lore kódex, amely a Sanctuary világát részletezi, és a Diablo IV mellett jelenik meg június 6-án.

A könyv Amazonos listáján található egyik teaser oldal egy új szörnyet mutat be, Maggot Queen néven. Ez a groteszk szörny állítólag olyan ichort termel, amely mindenféle anyagot képes megemészteni. Ez olyan bájitalok főzésére is alkalmas, amelyekkel a bánatot lehet gyógyítani. Tekintve, hogy ez a szörny állítólag a mocsarakban található élőholtakkal és kígyóemberekkel együtt, a játékosok a Maggot Queen-nel Hawezarban találkozhatnak majd. Ez a játék felfedezhető öt régiójának egyike.

A Maggot Queen megjelenése Durielre, a fájdalom urára emlékeztet. Ez a kisebb démon a Diablo II második felvonásának utolsó főnöke volt, és a Maggot Kingként is emlegetik.

Az éles szemű játékosok, akik kiszúrták őt a gameplay trailerben és a béta eredményekben, tudják, hogy Duriel újra fel fog bukkanni a Diablo IV-ben. Tekintettel a vizuális dizájn és a névhasználat hasonlóságára, a Maggot Queen egy erős szörny lehet. Akár egy mini-boss is, akivel a játékosoknak meg kell küzdeniük, amikor Duriel csatlósaival küzdenek.

 

Főgonosz-relikviák a Diablo IV-ben?!

 

A játék új lore könyvéből az is kiderült, mi történt Diablo és a többi „Prime Evil” holttestével haláluk után. Ezek a szaftos lore-csemegék támpontot adhatnak arra, hogy a játékosoknak mivel kell majd szembenézniük a játékban.

Az Amazon-oldalon előzetesen elérhető lapok egyike részletesen kitér a Horadrim által összegyűjtött különböző démoni ereklyékre. Úgy tűnik, hogy a Prime Evils a Diablo II-ben bekövetkezett haláluk után hátrahagyták a holttestük darabjait. Ezek most a Horadrim tudósok őrizetében vannak.

Habár a Prime Evils anyagi formái sok évvel ezelőtt meghaltak az univerzumban, Mephisto agya, Baal szeme és Diablo szarva még mindig őrzi erejük maradványait.

A részlet szerint Mephisto agya a Gyűlölet Urának elmét megforgató manipulációit, Baal szeme a Pusztítás Urának a Szentélyre vonatkozó erőszakos látomását, Diablo szarva pedig a lassú, gyötrelmes halál rémét idézi. Nahr szövege megerősíti, hogy ezeket az ereklyéket a Diablo Horadrimjai használták a múltban. Azon töpreng, hogy az erejük a Főgonoszoktól, az eredeti emberi gazdatesteiktől származó, megmaradt akarat-szilánkokból, vagy a kettő kombinációjából származik-e.

A Diablo 4 rajongóknak kevesebb mint két hónapjuk van arra, hogy kitalálják, mi vár rájuk a Sanctuaryban. Mivel a Diablo 4 béta során csak az első felvonás volt elérhető, csak találgatni lehet, hogyan alakul a Lilith és Inarius közötti csata.

Forrás: Amazon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."