A Marvel’s Spider-Man 2 okozta a Suicide Squad: Kill The Justice League halasztását?

Egy másik lehetséges indokot is hallottunk pletykaként a Rocksteady játéka kapcsán.

 

Kezdjük az Insomniac Games játékával. A Marvel’s Spider-Man 2-ről azt hallani, hogy szeptemberben érkezik PlayStation 5-re. Mivel az első rész szintén ebben a hónapban jött ki PlayStation 4-re 2018-ban, már emiatt is van logika amögött, hogy erre az időszakra tervez a Sony stúdiója. De ez hogyan kapcsolódik a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez? Tegnap írtuk, hogy az eddig tervezett májusi megjelenés helyett februárban fog megjelenni!

A Bloombergnek író Jason Schreier szerint szerepet játszott a Marvel’s Spider-Man 2 szeptemberi megjelenése a 2024-re áttett megjelenésben, és akinek válaszolt, azt állította, hogy novemberben, decemberben jöhet valami PlayStation-exkluzív, amiről még nem tudunk. Tehát a Warner ahelyett, hogy hagyta volna versengeni az Öngyilkos Osztagot, inkább kihátrált, ami arra utaló jel, hogy ők sem bíznak eléggé ebben a játékban.

Februárban State of Play közvetítést kapott a játék, amit nem fogadott a közönség kitörő örömmel. Talán emiatt bukkant fel egy MÁSIK pletyka, szintén Schreiertől. Szerinte a megközelítőleg kilenc hónapos halasztás során a közönséget alaposan megosztó élő szolgáltatásos (live service) elemek nem lesznek eltávolítva, és a Rocksteady fejlesztői állítólag hallották, hogy a finomhangoláshoz szükséges a késés. Csakhogy a Windows Centraltól Jez Corden úgy véli, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League azért lett elhalasztva, hogy kivegyék, vagy átdolgozzák a folyamatos internetkapcsolat-szükségletet. Schreier és Corden tehát merőben eltérő dolgot hallott.

Márpedig úgy véljük, hogy az always online eltávolítása nem tart olyan sok ideig. Egyszerűen ki kell venni a programkódból a szóló játék során ennek fontosságát, hogy offline is lehessen játszani, de ezen túl sajnos még mindig ott lesz a Denuvo, ugyanis a Warner minden játékába belesuvasztja, hiába okozott többször is problémákat (Batman: Arkham Knight: gyenge teljesítmény, Injustice 2: egy mozdulattól beszaggatott).

A Suicide Squad: Kill The Justice League február 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: PSL, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu