Hivatalos: 2024-re csúszott a Suicide Squad: Kill the Justice League!

Az a baj, hogy az ezzel kapcsolatos pletykákról már hetekkel ezelőtt hallottunk (és be is számoltunk róla), így nem hat olyan állat leejtő meglepetésnek, ami az eddig kevésbé örömteli fogadtatásban részesülő játék körül zajlik.

 

Halljuk a Warner Bros. Games és a Rocksteady Studios magyarázkodását, amit a Twitteren publikáltak: „A Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenési dátuma mostantól 2024. február 2-a. Nehéz, de szükséges döntést hoztunk, hogy időt szánjunk arra, hogy a játék a lehető legjobb minőségű élményt nyújtsa a játékosoknak. Köszönjük csodálatos közösségünknek a folyamatos támogatást, türelmet és megértést. Az előttünk álló hónapokban még sok mindent meg fogunk osztani veletek, és várjuk, hogy jövőre találkozzunk Metropolisban.”

Ez tehát a tipikus törömkacsóim-fajta magyarázkodás, hogy miért kellett már megint eltolni a játék megjelenését. Most már eléggé az a gyanúnk, hogy nem a Rocksteady a sáros az ügyben, mert ők a Batman: Arkham Asylummal, a Batman: Arkham City-vel, illetve a Batman: Arkham Knighttal kiváló játékokat teremtettek. Ez nem az első eset, hogy egy, a Warner Bros. Games alá tartozó stúdió folyton-folyvást halasztgatja a bejelentett játékának megjelenését, majd amikor az eljut a játékosokhoz, messze nem egetrengető minőségű termékről van szó.

A Warner Bros. Montréal számára kilenc év kellett, mire az előző játéka, a Batman: Arkham Origins után kiadja a Gotham Knightsot (igaz, útközben ejtették a PlayStation 4, Xbox One verziókat), és a Rocksteady esetében is majdnem kilenc év lesz, mire a Batman: Arkham Knighttól eljutnak a Suicide Squad: Kill the Justice League-ig. Ez nem lehet a stúdió hibája, hanem inkább a Warnerre gyanakszunk, mert eközben a NetherRealm Studios szinte észrevétlenül kijött aközben az Injustice 2-vel és a Mortal Kombat 11-gyel. A kiadó lehet az, ami folyamatosan erőlteti a Denuvót PC-n (holott pont az Injustice 2 esetében egy bizonyos mozdulattól szaggatott miatta a játék…).

A Suicide Squad: Kill the Justice League tehát február 2-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re, de mivel a játék koncepcióját a pletykák szerint nem dolgozik át, így marad élő szolgáltatású (live service) katyvalék. Dead on arrival, azaz már a megjelenésekor halálra ítélt. Mint anno az Anthem a BioWare-től.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu