Micheal J Fox vajon meddig élhet a Parkinson kórral együtt? A sztár egy szívszorító videóban tett sokkoló bejelentést! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Vissza a jövőbe trilógia főszereplője, Michael J Fox nemrégiben egy podcastban beszélt arról, hogyan befolyásolja a Parkinson-kór az életét és a színészi karrierjét. A 60 éves színész elárulta, hogy már nem tudja megjegyezni az ötoldalas dialógusokat, és hogy nem hiszi, hogy eléri a 80 éves kort.

 

Fox 1991-ben kapta meg a diagnózist, amikor még csak 29 éves volt. Azóta küzd a betegséggel, amely az idegrendszer károsodását okozza, és remegést, merevséget, mozgáskoordinációs problémákat és beszédzavarokat eredményez. A színész alapított egy alapítványt is, amely a Parkinson-kór kutatását és gyógyítását támogatja.

Fox elmondta, hogy a betegség miatt több balesetet és sérülést is elszenvedett az elmúlt években. Többek között eltörte a karját, a lábát és a gerincét is. “Ezek mind olyan dolgok voltak, amikor azt mondtam: ‘Ez elég volt’”, mondta Fox. “De aztán rájöttem, hogy ez az élet. Ez van.”

A színész hozzátette, hogy nem panaszkodik, és hálás azért, amije van. “Nem vagyok dühös vagy keserű vagy csalódott”, mondta Fox. “Csak elfogadom ezt az állapotot.” Fox azt is elismerte, hogy

nem tudja elképzelni magát 80 évesen.

“Nem hiszem, hogy el fogom érni”, mondta Fox. “Nem akarok negatív lenni vagy lemondani magamról, de ez egy kemény betegség.”

A színész szerint a Parkinson-kór megváltoztatta azt, hogy milyen szerepeket vállal el. Már nem tud olyan projekteket csinálni, amelyek sok memorizálást igényelnek. “Nem tudok megjegyezni öt oldalnyi dialógust”, mondta Fox. “Szóval inkább elmegyek a tengerpartra.”

Fox legutóbbi szerepe a Mike Birbiglia által vezetett Working It Out podcastban volt, amelyben saját életéről és tapasztalatairól mesélt. A podcastban látható egy videó is, amelyben Fox remegve próbálja megenni egy almát. A videót itt tekintheti meg:

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu