Egy PlayStation-rajongó elképesztő egyedi játéktartót készített

Egy régi PlayStation-rajongó egyedi játéktartót készít a legújabb PS4-címeknek, miközben tiszteleg az első konzol klasszikus Sony-franchise-ai előtt.

Egy PlayStation-rajongó fantasztikus játéktartót készít néhány kedvenc címének, miközben tiszteleg az eredeti PlayStation-konzolon szereplő számos franchise előtt. A Sony első PlayStation-konzolja számos ikonikus exkluzív játékot tartalmaz, amelyek a 90-es évek végén váltak ismertté, és a vállalat még mindig élvezi néhány ilyen franchise sikerét a PlayStation 5-ön.

A Sony először 1994. december 3-án dobta piacra az eredeti PlayStationt Japánban, és a konzol az 1995-ös világszintű megjelenést követően minden idők egyik legsikeresebb konzoljává vált. A Crash Bandicoot, a Gran Turismo és a Final Fantasy 7 csak néhány azok közül a címek közül, amelyek a PlayStationt világszerte felismerhető márkává tették. Majdnem három évtizeddel később a PlayStation márka körüli izgalom a PlayStation 5 közelgő címeivel, például a Final Fantasy 16-tal és a Marvel’s Spider-Man 2-vel folytatódik. Egy PlayStation-rajongó tiszteleg a Sony első konzolja előtt, miközben elismeri néhány jelenlegi kedvenc játékát a modern játékkorszakból.

Illustrated and laser-cut a holder for my Playstation games! Went for a bit of a nostalgic angle.
by u/reddfawks in playstation

A PlayStation-rajongó Reddfawks fantasztikus játéktartót illusztrált és készített több kedvenc PlayStation 4 játékához. Ezek közé a PlayStation 4 játékok közé tartozik a Final Fantasy 15, a Ratchet & Clank, a Yakuza 0 és a Kingdom Hearts 3. A kék PlayStation-játéktartó úgy tűnik, műanyagból és gyantából készült, amelyek a 3D-nyomtatási projektek gyakori anyagai. Emellett a játéktartón chibi illusztrációk láthatók: Crash a Crash Bandicootból, Spike az Ape Escape-ből, Spyro a Spyro the Dragonból, Cloud a Final Fantasy 7-ből és PaRappa a PaRappa the Rapperből.

A chibi illusztrációkat Reddfawks rajzolta a kék játéktartó készítése során, és a felhasználó további illusztrációkat tervez készíteni további egyedi játéktartókhoz. Az egyik új játéktartó illusztrációi Dantét és csapatát ábrázolják majd a Devil May Cry 5-ből, amely egy másik játék, amelyet Reddfawks a jelenlegi gyűjtemény egyik nagy kedvencének tart.

A Reddfawks játéktartója nagyszerű tisztelgés a rajongók által kedvelt franchise-ok előtt az eredeti PlayStation konzolról. Véletlenül a játéktartó azt a célt is szolgálja, hogy kiemelje a felhasználó kedvenc PlayStation 4 játékát. Mivel a PlayStation 5 játéktokok nagyjából azonos méretűek, a PlayStation 5 játékok is elhelyezhetők a játéktartóban.

Néhány, a PlayStation márkához kapcsolódó, kedvelt franchise 2023-ban is új részekkel folytatódik, mint például a Crash Team Rumble és a nemrég megjelent Resident Evil 4 remake. A Sony várhatóan a közeljövőben további közelgő PlayStation 5 címeket mutat be, de a vállalat még nem árult el végleges terveket a nyárra.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu