F1 Manager 23: idén is csapatvezetők lehetünk [VIDEO]

A Rebellion nem csak egyszeri, kivételes esetként hozta össze tavaly az F1 Managert (aminek főképp a versenyek során az autók viselkedése tűnt szokatlannak…), ugyanis idén újra megpróbálják.

 

Az F1 Manager 23-ban értelemszerűen az idei szezon lesz feldolgozva a sprintfutamokkal, a legújabb autókkal, pályákkal és pilótákkal, és így Las Vegasban is pályára gurulhatunk. A játék páratlan irányítást biztosít a kiválasztott F1-csapatunk felett gazdag és részletes menedzsmentfunkciókkal, kifinomult versenysport-látványossággal, mélyebb hitelességgel és egy vadonatúj móddal, amely lehetővé teszi, hogy a saját feltételeink szerint írjuk újra a szezont. Hozzuk meg a döntéseket, hogy a legjobb csapat élén tündökölhessünk. Irányítsunk minden aspektust a gyáraktól a garázsig és a rajtrácsig. Kezeljük a személyzetet és a létesítményeket, építsük és tuningoljuk az autókat, tervezzük meg a versenystratégiákat (és azokat vigyük is véghez). Így felépíthetjük örökségünket, és és éljük át újra a bajnokság legfontosabb pillanatait a Race Replay-ben, egy vadonatúj módban, amely még közelebb visz a szezon kulcsfontosságú pillanataihoz.

A dinamikusnak és drámainak mondott versenyekben legyünk részesei az összes versenyhétvégi akciónak. Vezessük pilótáinkat az edzéseken és a kvalifikáción, és csiszoljuk a stratégiájukat. Az F1 Manager 2023-ban a lenyűgöző, televíziós stílusú látványvilág áll a hangulatos versenyhétvégék középpontjában, és a versenyek most dinamikusabbak, mint valaha. A vonalak, az előzések, a pályán zajló csaták és az incidensek mind finomítva lettek, hogy még látványosabbá és valósághűbbé tegyék a versenyeket. Egy megpördülés vagy heves csata befolyásolhatja a pilótánk önbizalmát, a boxutca személyzetének fáradtsága hibás boxkiállást okozhat, a túlmelegedett gumik befolyásolhatják a stratégiai lehetőségeket.

Az F1 Manager 2023-ban a mélyreható menedzsmentrendszerek teljes irányítást biztosítanak nemcsak versenyzőink, hanem a személyzet számos tagja felett is. Béreljünk fel egy tapasztalt sportigazgatót, így pedig irányíthatjuk a boxutcai személyzet képzési rendszerét, csiszolva az ő képességeiket. Ez elengedhetetlen a sikeres versenyhétvégékhez és a leggyorsabb boxkiállás díjának elnyeréséhez. Nézzünk szembe a szezonunkat veszélyeztető különféle kihívásokkal és dilemmákkal, csábítsunk el azonnal új versenyzőket, vagy döntsünk arról, hogy csatlakozzanak-e hozzánk. Eközben felfedezhetjük a következő generáció tehetségeit a szimulált F2 és F3 bajnokságokban. Kezeljünk számos változót, amikor alkatrészeket fejlesztünk a kocsihoz, beleértve a teljesítményt, a megbízhatóságot és a költségeket.

Az F1 Manager 2023 nem rendelkezik megjelenési dátummal még, de talán a nyár vége felé jöhet PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store, fix, hogy Denuvóval), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Konzolra lemezes kiadás is lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu