Egyedülálló kihívás előtt a Diablo 4 játékosai!

A Diablo 4 kínálatában egy rendhagyó verseny színpadra lépését várják a játékosok. Egy olyan kihívás, ahol a győztesek neve az örökkévalóságba is bekerülhet.

 

A Blizzard legújabb bejelentése szerint a Diablo 4 játékosok számára egy olyan kihívást hirdetett, amelynek teljesítése esetén az első 1000 játékos neve felkerül egy szoborra. A hivatalos Diablo Twitter fiók által közzétett tweet szerint a ‘Diablo 4 Hardcore Győzelmek’ verseny keretében a játékosokat arra hívják, hogy vállalják a játék Hardcore módjának kihívásait.

Ebben a módban a játékosok, akik meghalnak, azonnal elveszítik karakterüket, vagyis újra kell kezdeniük az 1. szinttől. A Blizzard szerint az első 1000 játékos, aki eléri a 100. szintet a Hardcore módban, jogosulttá válik arra, hogy a nevét felvegyék a játék fő gonosztevője, Lilith szobrára.

A verseny feltételei szerint azok a játékosok, akik elérnek a 100. szintre, tweetelniük kell a @Diablo fiókot a #Diablo4Hardcore hashtag használatával. Továbbá meg kell osztaniuk teljes Battle.net BattleTag-üket, valamint fényképes vagy videós bizonyítékot, hogy elértek a 100. szintre és megszerezték a Tempered Champion címet a játékban.

A Blizzard azonban megjegyezte, hogy a szobor esetleg nem tartalmazhat 1000 nevet, amikor minden lezárul. A verseny akkor ér véget, amikor 1000 játékos sikeresen bizonyítja, hogy teljesítette a kihívást, vagy szeptember 1-jén, attól függően, melyik következik be előbb.

Így ha a szeptember 1-ig teljesítő játékosok száma kevesebb mint 1000, feltehetően ez lesz a szoborra felvett nevek száma.

Még nem tisztázott, hogy pontosan milyen formát ölt majd a szobor, mekkora lesz, vagy hol lesz elhelyezve.

A Diablo 4 június 6-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PS5-re és PS4-re, minden platformra cross-play és cross-progression támogatással. Azonban azok a játékosok, akik megvásárolják a Deluxe és Ultimate kiadásokat, már június 1-jén 4 órakor PST / 7 órakor EST (június 2-án éjfélkor BST) játszhatnak vele.

Forrás: Video Games Chronicle​

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu