John Wick megállíthatatlan: az akcióhős visszatér a John Wick 5-ben!

MOZI HÍREK – Bármi is legyen a vége a negyedik résznek, John Wick nem tűnik el végleg a vászonról: a John Wick 5 már fejlesztés alatt! Az akciófilm-sorozat újabb folytatása várhatóan a jövőben köt ki a mozikban.”

 

Minden John Wick rajongó, figyelem! Nincs több várakozás és találgatás, hiszen a Lionsgate hivatalosan is megerősítette: a John Wick 5 fejlesztés alatt áll. Chad Stahelski rendező és Keanu Reeves, a sorozat főszereplője és producere, mindig is hangsúlyozták, hogy számukra fontos a minőség, és sosem sietik el az egyes részek közötti időt. A John Wick 4 végén (spoiler figyelmeztetés!) úgy tűnt, hogy a történetnek vége szakadt, de a Lionsgate a jövőbe tekint.

A Lionsgate elnöke, Joe Drake biztosította a befektetőket egy közelmúltban tartott pénzügyi beszélgetésen, hogy a cég teljes erővel támogatja a további Wick filmeket. „Most átlépünk a franchise-on, nem csak az AAA videojáték területén, hanem a rendszeres spin-offok, a tévésorozatok terén is, amelyek igazán megnövelik ezt az univerzumot, hogy legyen egy állandó franchise, amelyre az közönségnek nyilvánvalóan nagy az étvágya,” mondta Drake.

Amit hivatalosan is bejelentett, az az, hogy a Ballerina [Ana de Armas főszereplésével] lesz az első spinoff, amely a jövő évben kerül bemutatásra. Három másik fejlesztés alatt áll, beleértve a John Wick 5-öt és a The Continental című tévésorozatot, amely hamarosan sugárzásra kerül. „Tehát építjük a világot, és amikor az ötödik film eljön, az organikus lesz – organikusan nő ki abból, ahogyan elkezdjük elmesélni ezeket a történeteket. De számíthatnak a John Wick rendszeres megjelenésére,” tette hozzá.

Szóval, az akcióhős, John Wick visszatér, és ez biztosan megnyugtatja a rajongókat, akik nem tudják megunni a franchise lendületes, akciódús jeleneteit. A stúdiók nem hagynák, hogy egy sikeres franchise eltűnjön a semmibe, és a John Wick sorozat bizonyította, hogy méltó a folytatásra.

Forrás: Empire Online

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu