Will Ferrell, mint John Madden: Az NFL legenda a nagyvásznon

MOZI HÍREK – Az amerikai humorista, Will Ferrell, aki a sportfilmek világában sem ismeretlen, hamarosan John Madden, az NFL ikonikus alakja bőrébe bújik egy új filmprojektben.

 

John Madden, az amerikai futball (NFL) legendája hamarosan filmvászonra kerül, méghozzá egy ismert és szeretett színész, Will Ferrell által alakítva. A film, amelynek címe egyszerűen „Madden”, a Deadline magazin szerint David O. Russell rendezésében készül, az Amazon/MGM támogatásával.

A film egy Black List forgatókönyv alapján készül, és a várakozások szerint Madden edzői karrierje utáni életét fogja bemutatni. Madden, aki már edzőként is nagy név volt, igazi ikonikus alakká vált, amikor csatlakozott a sportközvetítők sorához, és ezalatt nyolc évet a FOX-nál töltött. Madden karrierjének másik nagy pillanata a Raiders edzése után következett, amikor az EA Sports-al együttműködve az „Madden NFL” sorozat arca lett.

A film producerei között szerepel a New York Giants társ-tulajdonosa, Steve Tisch, valamint három másik személy az Escape Artists csapatából. Tisch részvétele miatt a NFL várhatóan „ölelkezni” fog a filmmel, jelentette a Deadline.

Még nem ismert, mikor kerül bemutatásra a film. Sok film és televíziós show produkciója késleltetést szenvedett a folyamatban lévő írósztrájk miatt.

Az elmúlt években számos más projekt is készült Madden életének bemutatására. 2021 decemberében a FOX egy „All Madden” című dokumentumfilmet adott ki, amely Madden futballútját követte nyomon, rövid NFL játékos karrierjétől kezdve egészen utolsó szezonjáig, mint közvetítő, 2008-ig. Továbbá, idén februárban Tom Brady és produkciós cége, a 199 Productions, bejelentette, hogy biopikus sorozatot terveznek Maddenről, és más produkciós cégekkel, valamint Madden családjával együttműködve készítik a show-t.

Will Ferrell, a 55 éves színész, már számos sportfilmben szerepelt az évek során, többek között a Taplógáz: Ricky Bobby legendája, a Jégi dicsőségünk és a Fél-profi című filmekben is. Ezért nem ismeretlen terep számára, hogy sportoló szerepben tűnjön fel a vásznon. A Madden szerep újabb lehetőség lesz számára, hogy bebizonyítsa komikusi tehetségét és sportfilmekben rejlő potenciálját.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu