Az első nézők odáig vannak az új Transformers-filmtől

MOZI HÍREK – Az első, Michael Bay által rendezett és az eddigi legjobbnak tartott Tranformers-filmhez, illetve az Űrdongóhoz hasonlítják a széria hamarosan látható hetedik darabját. A Transformers: A fenevadak kora nagyon jól teljesített az első vetítéseken, a közösségi médiában a kritikusok és a civil filmrajongók egyaránt kellemes meglepetésről számolnak be.

 

„Teljesen odáig voltam! – írja a Gizmodo kritikusa, Germain Lussier. – Erősen kezdődik, végig dübörög a 90-es évek fantasztikus hip-hopja, az emberszereplők nem kétdimenziós figurák, és igen nagyot szól a harmadik felvonás. Plusz a végén van egy olyan húzás, amitől majdnem kiestem a székből. Ennek a filmnek ott a helye az első Bay-opusz meg az Űrdongó mellett.”

„Örömmel jelentem, hogy a Transformers: A fenevadak kora a franchise egyik legjobb darabja – vélekedik Steven Weintraub a Collidertől. – Végig roppant szórakoztató, klasszul néznek ki a trükkök, szélsebesek az akciók, mégis mind teljesen követhető. A felnőttek gyakran tapsoltak a teremben, a gyerekek pedig minden poénon nevettek.”

A civil nézők szinte egyöntetűen azt emelik ki, hogy Anthony Ramos bevált új főszereplőként, és Pete Davidson komikus is telitalálat a Mirage nevű Autobot hangjaként. Az egyik kommentelő úgy foglalja össze a lényeget, hogy a Transformers: A fenevadak kora egy új széria ígéretes kezdete.

Iparági becslések szerint a Transformers: A fenevadak kora 70 millió dollár körüli nyitóhétvégét tud produkálni az észak-amerikai mozikban, ez több mint háromszor annyit, amennyit az Űrdongó hozott öt évvel ezelőtt.

(Transformers: Rise of the Beasts – hazai bemutató: 2023. június 8.)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu