[SGF-2023] Megjelenési dátumot kapott a Marvel’s Spider-Man 2! [VIDEO]

Az Insomniac Games és a Sony Interactive Entertainment kitűzte, hogy Peter Parker és Miles Morales mikor ered kalandnak New Yorkban.

 

A két cég a PlayStation Blogon közölte az új részleteket. A Marvel’s Spider-Man 2 az alapoktól kezdve PlayStation 5-re készült, és jobb látványvilággal, gyorsabb hálóhintázással (és hálószárnyakkal!), 3D-s hanggal, valamint szinte azonnali karakterváltással fogja kiaknázni a konzol erejét. A sztori különböző pontjain mindkét Pókembert irányíthatjuk. A nyílt világban szinte azonnal válthatunk köztük, miközben felfedezzük Manhattant, Queenst és Brooklynt. Mindkét Pókembernek exkluzív történetei és küldetései lesznek.

A dobozképen is látható, hogy Peter és Miles egyaránt kulcsfontosságú főszereplője a történetnek. Az ikonikus vörös háttér visszatér, de sötétség veszi körül őket, ahogy a rajongók által kedvelt gonosztevők, mint Venom, Lizard és Kraven fenyegetik őket. A karakterek karja az új képességeiket jelképezi: Peter a szimbiótával, Miles pedig a fejlett bioelektromos Venom-erővel van felvértezve. A játékot június 16-ától lehet előrendelni. Ha így teszünk (verziótól függetlenül), korábban megkapjuk Peter Arachknight kosztümét három további színváltozattal, Miles pedig a Shadow Spider-kosztümöt kapja meg újfent három további színváltozattal. Pluszban lesz még három skillpont, illetve a Web Grabber kütyü is a rendelkezésünkre áll.

A Marvel’s Spider-Man 2 alapkiadása 70 dollár/80 euró (~30-32 ezer forint) lesz (a romló forint miatt még lesz ez több is). A Digital Deluxe verzió 80 dollár/90 euró. Ez az előrendelői bónuszok mellett 10 egyedi kosztümöt (karakterenként ötöt), további Photo Mode kereteket és matricákat, illetve két plusz skillpontot ad. A kosztümöket a képregények, a filmek, és a PlayStation Studios vendégműsézeti alkották (Kris Anka, Julia Blattman, Sweeney Boo, Anthony Francisco, Raf Grassetti, Jerad Marantz, Joel Mandish, Darren Quach és Victoria Ying). A gyűjtői kiadás 230 dollár/250 euró (minimum 100 ezer forint) lesz. Ezzel kódot kapunk a Digital Deluxe verzióra (kispórolták a lemezt…?), kapunk egy steelbookot és egy rendkívüli, kiváló minőségű, 19″-os szobrot, amelyen Pókemberünk a rajongók kedvencével, Venommal küzd. Ezt a PlayStation Directen lehet megrendelni, de ez hazánkban nem elérhető, így nekünk várnunk kell a további részletekre…

A Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg PlayStation 5-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu