Nem fogod elhinni, mekkora sikert aratott az Assassin’s Creed film streamingen, hét évvel a bődületes mozis bukása után!

MOZI HÍREK – Van egy olyan film, amelyet eredetileg hatalmas bukásnak tekintettek a mozikban, most újraéledt, és nem várt sikert ért el a streaming platformokon. Ez a film nem más, mint a 2016-os Assassin’s Creed, Michael Fassbenderrel a főszerepben.

 

A népszerű videojáték-sorozatból született Assassin’s Creed film, melyben Fassbender a halálsoron lévő Callum Lynch szerepét játszotta, aki felfedezi, hogy ő egy Aguilar nevű orgyilkos leszármazottja, eredetileg nem tudta megtéríteni a befektetést. A film költségvetése marketing költségek nélkül 250 millió dollár volt, de a mozikban csupán 240,7 millió dollárt hozott be világszerte.

Azonban, amint a Netflixen kezdett el futni, új életre kelt. Bár az Egyesült Államokban még nem érhető el, a Netflix globális angol nyelvű film listáján a Top 10-be került, sőt, 41 különböző területen is a Top 10-be tartozik, összesen 5,4 millió órányi nézett időt gyűjtve. Ez olyan sikert jelent, hogy még Jennifer Lopez új akciófilmjét, a The Mother-t is maga mögé utasította.

A Netflix nemrégiben küzdött azért, hogy megőrizze pozícióját a legnépszerűbb streaming platformként. Először veszített előfizetőket sok éve alatt 2022-ben, ezért radikálisan átszervezte struktúráját, bevezetve a hirdetéseket támogató réteget és szigorítva a jelszavak megosztását. Az Assassin’s Creed nézettségi számai azonban azt mutatják, hogy még mindig képesek befolyásolni azt, amit az emberek néznek.

Az Assassin’s Creed nem az első Fassbender film, ami sikert aratott a streaming szolgáltatáson. A 2017-es The Snowman film is az 1. helyre került a film listán, annak ellenére, hogy eredetileg alig hozott össze annyi bevételt, amennyi a gyártásához szükséges volt. A film rossz hírnevét és alacsony Rotten Tomatoes-on elért 6 százalékos értékelése ellenére is. Az Assassin’s Creed is hasonló utat járhat be, ha a The Snowman sikerét tekintjük mércének. A film népszerűsége még tovább növekedhet, ha szorosabb kapcsolatot teremt a Netflix Assassin’s Creed sorozatával. Valószínűleg ez a sorozat volt az oka annak, hogy a film egyáltalán felkerült a platformra. Ha a sorozat kapcsán hamarosan nagy hírek érkeznek, a film még nagyobb online siker lehet.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Tag Cloud

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu