Xbox Game Pass: íme a júliusi Ultimate perkek – gond lehet az új előfizetési rendszerrel?!

Az Xbox Game Pass előfizetők elégedetlenek és vitatkoznak egy hiányzó funkció miatt, miután a héten felfedték a Game Pass Core-t. Eközben az Ultimate-újdonságokat is közzétették.

 

 

Az Xbox Game Pass előfizetők nem örülnek egy hiányzó funkciónak a Game Pass Core héten történt leleplezését követően. A Game Pass havonta exkluzív ajánlatokat és számos játékot kínál. A Game Pass Core pedig egyszerre szolgál az alap előfizetési szintként és az Xbox Live Gold közvetlen helyettesítőjeként.

 

Legyen online multi a Console-szinten is?!

 

Az Xbox-rajongó Armadyz és más Game Pass-előfizetők elégedetlenek az online multiplayer-támogatás hiánya miatt a havi 10,99 dollárba kerülő konzolos szinten. A Game Pass Core 9,99 dollárba kerül, és online többjátékos lehetőséget kínál. Így a jelenlegi konzolos előfizetőknek Core vagy Ultimate előfizetést kell választaniuk, hogy megkapják ezt az előnyt. Bár a Game Pass Console korábban nem kínált online többjátékos lehetőséget, egyes előfizetők szerint a hiányzó funkció most zavarba hozza az előfizetést először megvásárolni kívánó játékosokat.

A Game Pass Core nemrégiben történt leleplezése számos vitát váltott ki arról, hogy a Microsoftnak be kellene-e vezetnie az online multiplayer előnyét a konzolos szintre vagy sem.

A Reddit Xbox közösségének egyes felhasználói úgy vélik, hogy a Microsoftnak a Game Pass Console-hoz is hozzá kell adnia az online többjátékos módot. Ugyanis a Game Pass és az Xbox Live Gold az Xbox One-on és az Xbox Series X|S-en az év folyamán már nem lesz két egymás mellett létező szolgáltatás. Mások úgy vélik, hogy a Console szintnek meg kell őriznie az „alap” Game Pass előfizetés célját. A rajongók az online többjátékos címek helyett az egyjátékos játékok könyvtárához férhetnének hozzá.

A Game Pass Core nem fog minden hónapban új játékokat kapni. (Ellentétben a Console és Ultimate előfizetésekkel.) Ám a Core előfizetők így is számíthatnak évente két-három alkalommal új játékbővítésre.

 

Egy újabb adag Ultimate-jóság érkezett a Game Pass-ra!

 

A Game Pass Ultimate különleges juttatásainak e havi hulláma nyilvánosságra került. A szolgáltatás különleges bónuszokat kínál a játékosoknak, ha feliratkoznak az Ultimate szintre. A múlt hónapban például az új Ultimate-előfizetők 90 napos ingyenes próbaverziót kaptak a DC Universe képregényalkalmazáshoz.

Továbbá egy ingyenes digitális másolatot a 2009-es Gerard Butler-filmből, a Gamerből, valamint különleges játékon belüli tartalmakat olyan címekhez, mint az Apex Legends, a Madden NFL 23 és a januári ritmusalapú Hi-Fi Rush.

Tegnap az Xbox bejelentette az Ultimate juttatások e havi választékát. Az új Ultimate-előfizetők július 20-tól korlátozott ideig 75 napnyi Crunchyroll Premiumot kapnak a tagságuk mellé. Így több ezer anime-címet, zenei videót és sok mást streamelhetnek reklámmentesen. Hozzáférhetnek a Naruto Shippuden első vágatlan évadához is, éppen időben a Microsoft Movies & TV Anime Month eladásához. Végül az Ultimate-tagok július 21-én hozzájuthatnak a FIFA 23 EA Play Ultimate Team Packhoz, amely az EA Play FUTTIES Super Loan Packot és egy kölcsönkapott játékoselemet tartalmaz.

Forrás: Xbox, Reddit

Game Pass Console not having Online Multiplayer is just wrong
by u/Armadyz in XboxSeriesX

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu