The Witcher 3. évad 2. rész trailer: Henry Cavill utolsó epizódjai Geraltként tele vannak epikus akcióval [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Witcher 3. évadának 2. részének látványos előzetese mélyebb betekintést ad Geralt csúcsponthoz vezető csatáiba, melyekben Henry Cavill utoljára szerepel.

 

A Witcher 3. évadának 2. részének előzetese hihetetlen csatákat tár elénk, bemutatva Henry Cavill utolsó alakítását Geraltként. Geralt és Yennefernek meg kell védenie Cirit azoktól a riválisoktól, akik el akarják foglalni őt a fantasy sorozatban. A nagy várakozásokkal övezett 3. évad két részre bontva kerül bemutatásra, és ezek jelentik Cavill búcsúját a szereptől, mielőtt a 4. évadban Liam Hemsworth veszi át a stafétát.

A Witcher 3. évadának 2. részének előzetese mélyebb betekintést nyújt Geralt csúcspontjához vezető csatáiba Henry Cavill utolsó szerepléseiben. A Netflix fantasy-adaptációjának harmadik évadában Geralt és Yennefer megvédi Cirit a kontinens számos uralkodójától, mágusától és szörnyétől, akik a lány elfogásáért versengenek. A két részre osztott The Witcher 3. évada azért kapott nagy nyilvánosságot, mert ez Cavill utolsó epizódjait jelzi, mielőtt a 4. évadban Liam Hemsworth váltja őt.

A Netflix ma egy akciódús előzetest tett közzé a Witcher 3. évadának 2. részéhez. Nézd meg alább:

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu