Meghökkentő módon indul a Sonic, a sündisznó 3. forgatása a sztrájkok árnyékában!

MOZI HÍREK – A Sonic filmek eddigi sikerei után a Paramount nem késlekedik a harmadik rész elkészítésével. Azonban az amerikai színészsztrájkok hatására a forgatás különleges módon, színészek nélkül veszi kezdetét az Egyesült Királyságban.

 

Mivel a „Sonic, a sündisznó” első és második része viszonylag jól teljesített a mozikban, a Paramount stúdió természetesen elkötelezett a folytatás mellett. A harmadik részt hamarosan be is jelentették, amelyet 2024 végére terveznek bemutatni. Ugyanakkor a jelenlegi amerikai színészsztrájkok komoly kihívások elé állítják a produkciót, különösen mivel sok hollywoodi film forgatása az Egyesült Királyságban zajlik.

A Sonic, a sündisznó 3. alkotóinak szembesülniük kell azzal a realitással, hogy az augusztusi forgatás kezdetére kitűzött időpont közeledik. Értesülések szerint a Paramount nem kívánja elhalasztani a forgatást, ezért úgy döntöttek, hogy szeptemberben megkezdik a munkálatokat, de színészek nélkül. Ez azt jelenti, hogy azok a jelenetek kerülnek előtérbe, amelyekben nincs szükség élő szereplőkre. Emlékezetes, hogy a második rész forgatása során is láthattunk példákat arra, hogy hogyan pótolják Sonicot és társait bábokkal a valódi felvételek során. A forgatás természetesen az Egyesült Királyságban történik, és néhány fotó alapján már júliusban elkezdték a díszletek építését Farnhamben, London déli részén.

Egyelőre még nem ismert, hogy mi lesz, ha a sztrájkok 2024-ig elhúzódnak, mivel nem lehet örökké várni. A Sonic, a sündisznó 3. filmek alapvetően élőszereplős produkciók, így a CGI karaktereken túl valódi színészekkel is dolgoznak. Érdekességként, a Paddington 3-ról is hasonló információk érkeztek: a forgatás júliusban indult, de a film főszereplője, Rachel Zegler nélkül, mivel ő is érintett a sztrájkban. Sok más projekt is leállt a sztrájkok miatt, így a stábtagoknak más munkalehetőségek után kell nézniük.

A Sonic, a sündisznó 3. amerikai bemutatóját 2024. december 20-ra tervezik, és az alkotók, köztük a rendező, Jeff Fowler, a forgatókönyvírók, Pat Casey, Josh Miller és John Whittington, valamint Ben Schwartz, aki Sonic hangját adja, mind visszatérnek.

Forrás: ScreenDaily

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu