Gothic Remake: táborlátogatóban [VIDEO]

A THQ Nordic Digital Showcase során a Gothic remake-je is felbukkant egy rövid videóval.

 

A videó címe az, hogy „Üdvözlünk a Régi Táborban”, a jellemzés pedig ennyit közöl: „Üdvözölünlk a Régi Táborban a Bányák Völgyében. Tegyél egy sétát a táborban, találkozz barátságos helyiekkel, vagy ejts meg egy városnézést. Az Aréna állítólag különösen szép az évnek ebben az időszakában!” Ezzel nehéz vitatkozni, tényleg nem rossz az Alkimia Interactive eddig megvalósított vizualitása. A csapat lényegében a THQ Barcelonából alakult ki, ugyanis 2019 decemberében ez a csoport adta ki a Gothic játszható ízelítőjét, az Alkimia pedig 2020 májusában alakult meg főleg azzal a céllal, hogy a Gothic Remake megvalósuljon, míg az IP eredeti fejlesztői, a szintén az Embracer Grouphoz tartozó Piranha Bytes az ELEX-szel foglalkozott.

Myrtana királyságát egy könyörtelen ork horda szállta meg. II. Rhobar  király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége ahhoz, hogy hatalmas fegyvereket kovácsolhasson, minden rendelkezésre álló fogollyal működteti a Khorinis-bányákat. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus akadályt. Valami azonban rosszul sül el: a mágia kicsúszik az irányítás alól, és egy lázadás miatt a bányák vad területté válnak, amelyet immár a legdurvább foglyok irányítanak. A király kénytelen tárgyalni az új tulajdonosokkal, miközben a bányák különböző frakciói között egyre nő a feszültség. Arra azonban senki sem számít, hogy egy ismeretlen fogoly érkezése teljesen megváltoztat mindent. Irány a Kolónia a 2001-es népszerű és forradalmi Gothic hiteles, teljes körű remake-jében. Fedezzük fel újra a bányászkolónia világát, titkait és kihívásait. Játsszunk a Névtelen Hős szerepében: irányítsuk egy életfogytiglanra ítélt rab sorsát, akinek túl kell élnie a vadállatok, lények és veszélyes hírű elítéltek világában. A harcrendszer az eredeti alapfeltételeit viszi át a modern korba.

A Gothic Remake-nek továbbra sincsen megjelenési dátuma. PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re készül, és alapból a kurrens-gen platformokra tervezték már 2019-ben is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu