Black Myth: Wukong: végre új részletek; a Gamescomon is játszható lesz [VIDEO]

A kínai Game Science már több mint három éve dolgozik a Souls-klónján, úgyhogy ideje volt már annak, hogy valamivel többet is megtudjuk a Nyugati utazásra épülő játékról.

 

Az IGN-nek lehetősége volt kipróbálni a Black Myth: Wukong új demóját, ami három bossfight mellett egy teljes fejezetről fed fel pár részletet. Néhány dolgot a fejlesztők direkt kihagytak, így a szintlépési rendszert nem ismerhetjük meg a demóból, ám a játék közepe során elérhető képességeket és felszerelést láthatjuk. A harci mechanizmusokat átdolgozták, így több póz is van (Smash, Pillar, illetve Thrust Form), de több átalakulási képességünk is lesz, így egy mérgező lénnyé, illetve egy farkassá (Fireblade Wolf) is átváltozhatunk.

Az első boss (Centipede Guai) már egy 2020-as videóban is felbukkant. Egy barlangban van, gurulni és ütni képes, továbbá mérges gázt bocsát ki, ami lassan hat a karakterünkre, és ellenszert kell használni, hogy ezt kivédhessük. A második (Macaque Chief) egy havas tájon található. Karakterünk mozgása hatással lesz a hó felgyülemlésére, így a csata interaktív lesz. A kevesebb életerővel az agressziója, támadási hatótere és mozdulatainak mintázata jelentősen növekszik. A Tiger Vanguard boss egy 2022-es videóban felbukkant már. Egy véres templomban található, és a legnagyobb támadási sebességgel és agresszióval rendelkezik. Egy rejtett bossfight is lesz, a méregkirály (Poisonous King), aki akkor támad ránk, ha beszélgetünk vele, majd mellette egy „boroshordót” összetörünk. Gyorsan, mérgezően támad. Ez a harc ígérkezik a legösszetettebbnek, úgyhogy nem lesz könnyű dió…

A Black Myth: Wukong már Steam és Epic Games Store oldalakkal is rendelkezik. DLSS 3-at és sugárkövetést is támogatni fog PC-n, amikor 2024 nyarán PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re is meg fog jelenni. Aki addig is kilátogatna a Gamescomra (ki tudja, hátha van valakinek dolga Köln környékén), akár a helyszínen ki is próbálhatja a Game Science játékát, úgyhogy a fejlesztés már a vége felé tarthat.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu