MechWarrior 5: Clans: a Kláninvázió közepette [VIDEO]

A Piranha Games még nem döntötte el, hogy cross-gen játék lesz-e, ugyanis nem teljesen konkrét, hogy mikre fog megjelenni.

 

A MechWarrior 5: Clans bár megtartja a MechWarrior 5 megnevezést, egy új, átalakító lépést jelent a franchise-ban. A lineáris kampány a MechWarrior-sorozat játékmenetének és történetmesélésének evolúciója lesz, amelyet a Smoke Jaguar klán szemszögéből élhetünk át a 3050-ben kezdődő, Kláninvázió néven ismert kulcsfontosságú konfliktusban. A játék a Piranha 2019-es MechWarrior 5: Mercenaries című, kampányalapú, nyílt végű, procedurális élményt nyújtó játékát követi, amelyből több mint 1,5 millió darabot adtak el.

A MechWarrior 5: Clans egy magával ragadó és bonyolultan kidolgozott történetet kínál, amely elmeríti a játékosokat a kláninvázió konfliktusaiban. A kampány különböző bolygókon játszódik, lenyűgöző, aprólékosan megtervezett területeken, ahol a magával ragadó realizmus minden részletben ott van. A kézzel faragott pályák és küldetések magával ragadó harcot biztosítanak, így egyszerre összetett és kaotikus, és átgondolt, stratégiai játékot követel. A taktikai lehetőségek bővelkednek a személyre szabható klánmechek új szereplőgárdájában, amelyek elegáns és erőteljes klántechnológiákkal büszkélkedhetnek. A MechWarrior 5: Clans a MechWarrior-univerzumban a Kláninvázió és a mech-hadviselés hihetetlen technológiai fejlődése által előidézett sorsfordító időszakot tárja fel.

Az ígéretes újonc pilóták befejezik a kiképzést a Huntress nevű világuko, közvetlenül a Kláninvázió előtt, amely kritikus fordulópont a BattleTech történetében. A játék belemeríti a játékosokat az invázió személyes és katonai konfliktusaiba egyaránt. Ahogy haladunk előre a történetben, egy mélyen magával ragadó történetet élhetünk át. A sztori jól kidolgozott karakterekkel és erkölcsi dilemmákkal bontakozik ki. A MechWarrior 5: Clansban visszatér a csúcsszintű szimulációs stílusú MechWarrior harc. A klánmechek és a klántechnika teljesen új dinamikát hoz magával, és az új fejlődési és testreszabási rendszerek arra ösztönzik a pilótákat, hogy a Mechek felszerelését a frissített Mech-labor, a Hardpoint és az Omnipod-rendszer segítségével széleskörű testreszabással változtassák meg. Az adott forgatókönyvhöz való alkalmazkodóképesség a stratégiai győzelem kulcsa.

Az 1995-ben megjelent MechWarrior 2 óta először merülhetnek el a pilóták egy akciódús kláninváziós történetben. Ez a franchise egyik legepikusabb időszaka, amely örökre megváltoztatta a belső szféra (iInne Sphere) frakcióinak és politikájának menetét. A MechWarrior 5: Clans az abszolút tökéletes belépő a MechWarrior univerzumba az újoncok számára, és az a játék, amelyre a veterán pilóták már több mint 30 éve várnak, hogy játszhassanak. A pilótáknak stratégiailag kell megtervezniük és végrehajtaniuk a csillagalapú csapattámadásokat, ha dicsőséget akarnak szerezni a klánjukak, miközben előrébb jutnak a belső szférában.

A győzelem a Mech-laborban kezdődik a technológiailag fejlett klán-fegyverrendszerek, felszerelések és fejlesztések kibővített gyűjteményével. A Clan Mech kiváló technológiája lehetővé teszi, hogy a harcok előtt nagyobb alkatrészeket cseréljünk ki a nagyobb testreszabhatóság és funkcionalitás érdekében. Tervezzünk ennek megfelelően a terep, a szerkezet és a bioszféra sajátosságai alapján, hogy a legjobb esélyünk legyen a győzelemre. Az osztag (Star, csillag) rajtunk múlik. Védjük meg a csapattagokat, elmélyítve a kötelékeket, miközben a belső szféra elszánt védelmezői ellen küzdünk. Merüljünk el a sztoriban, miközben végigvezetjük egységünket az összetett küldetéseken és az izgalmas harcokon. Az Unreal Engine erejét kihasználva a MechWarrior 5: Clans bővelkedik a környezeti részletekben és a pusztításban a pontosan megtervezett zárt városképektől a hihetetlen távolságokat átívelő mocsarakig; a csaták lélegzetelállító tájakon és a belső szféra komplex infrastruktúrájában fognak zajlani.

A MechWarrior 5: Clans 2024-ben fog megjelenni PlayStationre, Xboxra és PC-re. Nem tisztázták, hogy melyik konzolokra, így nem tudják még, hogy cross-gen lesz-e, vagy PlayStation 5-re és Xbox Series-re fejlesztik végül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu