Ismét a Titanfall 3-ban bizakodnak a franchise rajongói

Szerintük az Apex Legends legújabb frissítése utal arra, hogy a Respawn Entertainment nagyobb fókusszal vissza fog térni a Titanfall IP-hez.

 

Azért mondjuk, hogy nagyobb fókusszal, mert az Apex Legends is a Titanfall univerzumában játszódik (csak ez egy önálló spin-off), szóval annyira nem távolodott el a csapat attól, amit lassan tíz éve útnak eresztett Xbox One-on, Xbox 360-on és PC-n. A Respawn nem nagyon foglalkozott a Titanfallal, ugyanis az első részhez képest jóval erősebb Titanfall 2 2016-os, szerencsétlen időzítésű megjelenése után (az Immortals of Aveum példáját látva ki lehet jelenteni, hogy az Electronic Arts nem tanult a hibájából… akkor ugyanis a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare között jött ki, az IoA pedig a Baldur’s Gate III és a Starfield között) a Star Wars Jedi: Fallen Orderen és annak folytatásán, a Survivorön dolgozott az Apex Legends mellett.

Az Apex Legends Harbingers Collection Event frissítési módosításaiban bukkant fel egy rejtélyes üzenet (incoming transmission: bejövő üzenet), aminek a tárgya (Nessie) is furcsa, továbbá három számot is mellékeltek. Ezek a számok a Titanfall, a Titanfall 2, továbbá az Apex Legends megjelenési dátumát takarják Unixos időforátumban. Eléggé furcsa a Respawntól egy ilyen lépés, és ha nem csak szórakozik a stúdió a közönséggel, valami tényleg készülhet.

Idén már mondta Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója, hogy egy új projekten dolgozik a Respawn, és a stúdió több tagja is utalt arra, hogy a Star Wars Jedi: Survivor után új játékba kezdtek. Vince Zampella, a Respawn vezérigazgatója (aki emellett a Battlefield franchise vezetői posztják is megkapta) régebben már kimondta, hogy a megfelelő időben, a megfelelő ötlettel szeretné megvalósítani a Titanfall 3-at, így ő sem zárta ki a folytatás lehetőségét.

Ha végül megvalósul a Titanfall 3, akkor ezúton is mondanánk az Electronic Artsnak, hogy ne akkor adja ki, amikor több nagyobb játék is eljut a boltokba…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu