Titanfall 2: döbbenetes frissítés érkezett 7 évvel a játék megjelenése után!

Egy olyan frissítéssel lepi meg a játékosokat a Titanfall 2, amely egy teljesen új játékmódot hoz be majdnem hét évvel a cím eredeti megjelenése után.

 

 

A Titanfall 2 majdnem hét évvel a megjelenése után egy új játékmóddal jelentkezett. Ez igencsak meglepőnek mondható, hiszen a cím a hibák kijavításán kívül sokáig nem kapott jelentős frissítéseket. A játék az egyik legjobb FPS, kiváló lövöldözési és átvezető mechanikával, az új játékmód pedig izgalmas hír a franchise rajongói számára, akik korábban úgy érezték, hogy a Respawn Entertainment elhagyta őket.

Az eredeti Titanfall 2014-ben jelent meg, és konzol-exkluzív volt Xboxra. A kizárólag többjátékos módot tartalmazó játék nem szerepelt túl jól a kritikusok körében. Ám ez nem akadályozta meg a Respawnt abban, hogy két évvel később kiadja a Titanfall 2-t. Az új játék egy elég jó egyjátékos kampányt és egy multiplatformos kiadást kapott. Hatalmas előrelépésként üdvözölték elődjéhez képest.

A Titanfall 2 azonban egy jó játék volt, amely rosszkor jött ki, és elvesztette a reflektorfényt az olyan játékokkal szemben, mint a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare, ami megakadályozta, hogy olyan sikeres legyen, mint amilyen lehetett volna.

Most egy alphaINTEL nevű fiók, amely a Titanfall és Apex Legends hírekről számol be, felfedezte, hogy a Titanfall 2-ben lesz egy új játékmód, melynek neve „???”. Ez a játékmód végtelen rakétákat tesz lehetővé, így a játékosok visszatérhetnek és korlátlan lőszerrel robbanthatnak fel mindent. Érdekes módon az új mód leírásában egy idézetre utalnak Frank Miller 300 című képregényéből: „A rakétáid eltakarják a napot”, ami lényegében ugyanaz a mondat, mint az eredetiben, csak a nyilakat rakétákra cserélve.

Egy játék megjelenése után ennyi évvel ilyen frissítéseket szállítani elég furcsa. Így sok rajongó máris azon tűnődik, hogy ez azt jelentheti-e, hogy a franchise visszatér. Néhány nappal ezelőtt néhány rajongó kidolgozott egy elméletet, miszerint a Titanfall 3 előbb-utóbb megjelenhet. Az Apex Legendsben láttak egy rejtélyes üzenetet, amely néhány számot használt, amelyek a franchise korábbi játékainak megjelenési dátumaira utaltak.

A játékosok azonban még ne reménykedjenek, hiszen a Titanfall 3-at közel egy évnyi fejlesztés után törölték. A fejlesztők szerint több, a többjátékos móddal kapcsolatos probléma, valamint a csökkenő játékosbázis vezetett a projekt félbehagyásához néhány évvel ezelőtt. Így korántsem biztos, hogy a stúdió újra megpróbálkozik a folytatás fejlesztésével. Mindenesetre a játékosoknak érdemes megvárniuk a Titanfall 3 hivatalos bejelentését, mielőtt túlságosan felkapják a fejüket a lehetőségen.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu