BREAKING: Maga Cameron Maonaghan, a Star Wars Jedi játékok Cal Kestis színésze erősítette meg, hogy már a harmadik részen dolgoznak!

Cameron Monaghan, akit a Star Wars Jedi sorozat Cal Kestis szerepéből ismerhetünk, a Comic Con egyik panelbeszélgetésén árulta el, hogy már készül a harmadik rész és dolgoznak rajta.

 

Egy Ocala Comic Con rendezvényen tartott beszélgetés során Monaghan a következőket mondta: „Jelenleg egy harmadik részen dolgozunk és már ebben a folyamatban vagyunk. Nagy kihívás ez számunkra, már volt néhány megbeszélésünk, de reméljük, ha minden jól alakul, nagyszerű dolgot hozunk létre.”

E beszélgetés röviddel azelőtt történt, hogy Stig Asmussen, a Star Wars Jedi játékok rendezője bejelentette: távozik a Respawn Entertainment fejlesztőstúdiótól. A Bloomberg értesülései szerint Asmussen elhagyja a Respawn-t és annak anyacégét, az EA-t, jelenlegi célállomása pedig ismeretlen.

„Miután alaposan megfontolta a dolgot, Stig Asmussen úgy döntött, hogy elhagyja a Respawn-t, hogy más kalandokat keressen. Minden jót kívánunk neki.” – mondta az EA szóvivője a Bloombergnek.

A Respawn vezetői az ő távozása után veszik át a gyeplőt, és folytatják a „Star Wars Jedi: Survivor” munkálatait.

Még februárban Asmussen kifejtette, hogy reméli, lesz egy harmadik Star Wars Jedi játék. „Mindig is trilógiaként képzeltem el” – mondta az IGN-nek, az akkor bemutatott második játék, a „Survivor” kapcsán. „Hogyan vihetnénk Cal-t és a csapatot új helyekre az első játékhoz képest? Volt egy elég jó elképzelésünk arról, hogy a „Survivor” milyen időszakban játszódjon, milyen legyen a tét, milyen hangulata legyen a játéknak, milyen kihívásokkal nézzen szembe Cal, és hogyan kapcsolódjon mindez a csapathoz. Ezenkívül van néhány elképzelésünk a továbbiakról is.”

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu