Sebességben is fej-fej mellett halad az Apple és a Samsung csúcsmobilja! [VIDEO]

TECH HÍREK – Az iPhone 15 Pro Max éppenhogy maga mögé tudta utasítani a Galaxy S23 Ultrát, szóval lehet, hogy a törési tesztekben a Samsung készüléke valamelyest jobban szuperált az Apple-énél (erről nemrég beszámoltunk), teljesítményben sem sok választja a két készüléket.

 

Az Apple telefonjának a nyolc gigabájt RAM nagyon sokat segített, ha PhoneBuff videójából indulunk ki. Az Apple A17 Pro chipje és a 8 GB RAM a két legnagyobb frissítés az iPhone 15 Pro Maxban, ami eleinte bár lemaradt a Samsung Galaxy S23 Ultrától, a tesztek során ide-oda ment a győzelem az amerikai és a dél-koreai techcég készüléke között. Az első kör végén az iPhone nyert 1:58-as idővel, és tőle csak kettő másodpercre maradt el a Galaxy (kerek két perc alatt teljesítve).

Ha a cupertinói techóriás nem nyolc gigabájt memóriát pakolt volna a Pro készülékekbe, akkor biztosan elbukta volna a második kört. Az iPhone 15 Pro Max minden applikációt nyitva tudott hagyni a háttérben, és 2:45 alatt jutott el a végére, de az androidos mobil megint alig mögötte futott a célba, ugyanis négy másodperces lemaradást hozott össze. A hőmérsékletükre ki kell viszont térni: az Apple telefonja nem lett annyira meleg mint korábban (volt már olyan téma a hírünkben, hogy túlmelegszik a készülék, ami a teljesítményének csökkentéséhez vezethet), de egy Celsius fokkal mégis melegebb lett a Samsungénál.

Szóval az Apple telefonja egy kicsivel is, de maga mögé tudta utasítani a Samsungot, ám a dél-koreai cég néhány hónapon belül piacra fogja dobni a Galaxy S24 Ultrát, ami (ha az iPhone 14 és 15 közötti fejlődést látjuk) valószínűleg vissza fog vágni a 6,7″-os „almás” csúcsmodellnek, ami nemrég indult el világhódító útjára.

Már csak annyi a kérdés, hogy ez a telefon mennyivel lesz gyorsabb, mert ha a Samsung itt is csak minimálisan fordítja vissza a hátrányát, akkor ez csak egy inga a Samsung és az Apple között, ami ide-oda mozog…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu