Kingsman 3: hat év várakozás után végre jöhet a folytatás?

MOZI HÍREK – Matthew Vaughn író/rendező végre megerősítette a Kingsman 3 forgatási kezdési időpontját, miután a legutóbbi Eggsy-féle kaland óta eltelt hat évet kellett várni.

 

Miután a közönség már egy ideje várt Eggsy utazásának utolsó fejezetére, Matthew Vaughn végre megerősítette a Kingsman 3 forgatási kezdési időpontját. A Mark Millar és Dave Gibbons azonos című képregényei alapján készült kémfilm-franchise középpontjában a fiatal brit huligán, Gary „Eggsy” Unwin állt, akit beszerveznek a Kingsman nevű titkos, független, intelligens ügynökséghez, hogy megvédje a világot a legkülönbözőbb nagy fenyegetésektől. Taron Egerton és Colin Firth főszereplésével, valamint a Kick-Ass öregdiák Matthew Vaughn rendezésében a filmek vegyes és pozitív kritikákat kaptak a kritikusoktól, de többnyire kasszasikerek voltak.

A New York-i Comic Conon, ahol a Screen Rant is jelen volt, Vaughn egy különleges panelbeszélgetésen adott újabb tájékoztatást a régóta várt Kingsman 3. részről. Az író/rendező megerősítette, hogy a jelenleg A kék vér alcímet viselő hármas folytatás forgatása végre 2024-ben kezdődik, miután évekig késlekedett és a rosszul fogadott előzményfilmre, A király emberére koncentrált.

 

„Jövőre rebootoljuk a Kick-Ass-t és elkészítjük a Kingsman 3-at… A Kick-Ass akkoriban megváltoztatta az emberek felfogását arról, hogy mi is az a szuperhősfilm. Szóval újra megcsináljuk. Szóval a másik Kick-Ass egyik szereplője sem szerepel benne. Szeretnénk visszahozni őket a reboot után, de ez a reboot olyan irányba megy el, amiről nem igazán tudok beszélni. De jó móka lesz.”

 

Bár a kritikusok általában vegyesen reagáltak a 2017-es folytatásra, Az aranykörre, a Kingsman 3 érkezését továbbra is nagy várakozás övezi a közönség körében, elsősorban azért, mert korábban jelezték, hogy ez lesz az utolsó film, amit Egerton Eggsy szerepében fog vezetni. Maga a Golden Globe-díjas színész tavaly áprilisban még azt is jelezte, hogy szeretné, ha a hármas folytatás „méltó befejezés” lenne a karakter számára, amely segített neki felemelkedni a sztársághoz, és hogy bár elkötelezett amellett, hogy visszatérjen a következő részhez, addig szeretne várni, amíg az a megfelelő történet lesz.

Vaughn hasonlóan elkötelezett maradt a következő film folytatása mellett, bár az egyik kérdés a film körül, hogy vajon vissza tudja-e hozni az első két rész sikerét. A 2021-es előzményfilm, A király embere némileg rontott a franchise nevén, mivel nem csak a három film közül a legrosszabb kritikát kapta, de kasszasiker is lett, mivel a mozikba a közönségért küzdő mozik közepén került, és a 100 millió dolláros gyártási költségvetéssel szemben csak 126 millió dollárt hozott be.

Míg néhány folytatás végül elbukik a produkciók közötti hosszabb idő miatt, a Kingsman: A kékvérűek különböző késései talán még jót is tesznek az esélyeinek. Az előzményfilm sikertelenségét követően a közönség sokan követelték, hogy térjenek vissza a Tojás-féle történetekhez, és Egerton további sikerei a franchise-on kívül, például a Rocketman, a Fekete madár és a Tetris című filmekben, bizonyítják, hogy a sorozat rajongói örömmel fogadják a visszatérését a sztárszerephez. Mivel Vaughn a Kick-Ass rebootját is szeretné 2024-ben útjára indítani, érdekes lesz látni, hogy melyik projekt élvez prioritást a filmes számára.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu