A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown keményen nyilatkozott a sorozat végéről!

MOZI HÍREK – A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown az utolsó évad közeledtével elmondta néhány gondolatát a franchise befejezéséről, amely ismertté tette őt.

 

A Stranger Things sztárja, Millie Bobbie Brown elárulta, mit gondol a hosszú ideje futó sorozatról, amely a közelgő ötödik évaddal véget ér. Kommentárjai olyan késések közepette hangzottak el, amelyek jelenleg nem mutatják jelét annak, hogy békésen tisztázódnának.

Az 1980-as években játszódó és számos forrásból – többek között Steven Spielberg, H.P. Lovecraft, a hidegháború korabeli kísérletek és összeesküvés-elméletek – erősen befolyásolt Stranger Things viharral vette be a Netflix közönségét, amikor mindenféle furcsa eseményeket örökített meg egy csapat gyerek szemével az Indiana állambeli Hawkins fiktív városában. A sorozat hatalmas sikert aratott, a streaming szolgáltatás zászlóshajójává vált, és a média más formáiba is elágazott, többek között a Minecrafthoz egy Stranger Things skin csomagot is hozzáadtak a Bedrock Edition boltjához.

A sikeres negyedik évadot követően, amelyet egy Stranger Things-plakát előzött meg, amely jobb volt, mint sok filmes promó, a sorozat végre elérkezett az utolsó évadához. A Women’s Wear Weeklynek nyilatkozva a sorozat sztárja, Brown beszélt a közelgő fináléval kapcsolatos érzéseiről és a forgatásról való távozásáról. „Azt hiszem, készen állok. Olyan hatalmas tényező volt az életem egy részében, de ez olyan, mint a középiskola befejezése, olyan, mint a végzős év” – magyarázta a sorozat előtti interjúban. „Készen állsz arra, hogy menj, kivirágozz és virágozz, és hálás vagy az időért, amit kaptál, de itt az ideje, hogy megteremtsd a saját üzenetedet és a saját életedet éld”.”

Az érzés nem új, más szereplők is hasonló érzéseket visszhangoztak. David Harbour korábban már nyilatkozott arról, miért érzi úgy, hogy itt az ideje, hogy a Stranger Things véget érjen. Bár az időzítés megfelelő lehet, és a színészek is egyetértenek az ötlettel, a Stranger Things befejezése senkinek sem lesz könnyű búcsú, a rajongóknak és a szereplőknek egyaránt. Annak ellenére, hogy Harbour nemrég elismerte, hogy még mindig aggódik amiatt, hogy mi lesz a Stranger Things befejezése után. Ez nem karrierbeli aggodalom, hiszen a tehetséges színész a sorozatban való szereplés alatt több szolid szerepet is kapott, és egy jelentős MCU-szerep is vár rá. Ehelyett inkább az aggasztja, hogy a rajongók csak Hopperként fogják felismerni őt a különböző korábbi és jövőbeli szerepei ellenére.

Bármit is gondolnak a rajongók és a szereplők a Stranger Things befejezésével kapcsolatban, az évad valószínűleg rajongói látványosság lesz, és új és új érdeklődés pezseg azóta, hogy a Stranger Things írói egy elmosódott fotóval ugratják az 5. évad cselekményét. Hogy az utolsó évad mennyire tudja lezárni minden idők egyik legnépszerűbb sorozatát, és hogy a Netflix hogyan tovább az első termékeny zászlóshajójának végével, azt még nem tudjuk.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu