Új kép jelent meg az Assassin’s Creed Red főhőséről az interneten

Egy új Assassin’s Creed Red kép jelent meg a neten, melyen a franchise rajongói közelebbről is megismerhetik az eredeti bejelentésben látott karaktert.

 

Új kép jelent meg a neten az Assassin’s Creed Redről, amely ugyan nem erősít meg vagy mutat semmi túl komolyat, de a rajongóknak közelebbi képet ad a bejegyzés feltételezett főszereplőjéről. Aki nem tudná, az Assassin’s Creed Red (ami csak a kódneve és nem egy megerősített cím) a franchise közelgő nyílt világú RPG bejegyzése, amely a régóta várt Japánban játszódik.

Az Assassin’s Creed Red valóban úgy tűnik, hogy a Ubisoft válasza ezekre a kérésekre, és már az Assassin’s Creed 3-ban is tett egy ugratást: a játék egyik Isu szekciója megmutatta a Hórusz szemét, amelyből az Assassin’s Creed Origins lesz; Görögország Omega szimbólumát, amelyből az Assassin’s Creed Odyssey lesz; és egy toriit, amely bizonyos értelemben az Assassin’s Creed Redre utalt.

Akárhogy is, ez a kép a Ubisoft írójától, Pierre Boudreau-tól származik, aki a képet LinkedIn-bannereként töltötte fel. Nem világos, hogy ez szándékos volt-e, hiszen úgy tűnik, nem hivatalos marketinganyagról van szó, de a kép jelen írásunk pillanatában még mindig fent van. A legvilágosabb részlet a feltételezett főszereplő arcát mutatja. Először az Assassin’s Creed Red eredeti bejelentésében tűnt fel, akkor azonban csuklyát viselt, és senki sem láthatta az arcát. Ez a kép ezt külön kiemeli, miközben a jobb oldalon egy Assassin’s Creed-logó is látható. Bár ezek a szimbólumok általában a szekta, a korszak és/vagy a helyszín köré stilizálódnak, ez itt egy szabványos logónak tűnik. Érdemes kiemelni, hogy a jelkép alatt látszik némi kanji, bár ezt is levágja a banner stílusa.

Pierre Boudreau író frissítette LinkedIn oldalát ezzel az új bannerrel, amely úgy tűnik, hogy a 🔴 #AssassinsCreed Codename Red 🔴-ra összpontosít, és egy lehetséges női főszereplőt és a játék logóját ábrázolja Link / Forrás 💇 pic.twitter.com/A9ndw7nUFX – Access The Animus (@AccessTheAnimus) October 21, 2023
Az Assassin’s Creed Reddel kapcsolatos pletykák és kiszivárgások szerint a játékban két főszereplő lehet. Az első, ahogy itt látható, állítólag egy női shinobi lesz, míg a második egy afrikai szamuráj. Utóbbi Yasukén alapulhat, egy valódi afrikai szamurájon, aki a 16. századi Japánban érte el az említett rangot. De hogy ez igaz-e, az még kiderül, tekintve, hogy az egyenlet egyik fele magától értetődő volt a bejelentő trailerrel.

Ami az Assassin’s Creed Red híreinek megjelenési idejét illeti, úgy tudni, hogy a nemrég megjelent Assassin’s Creed Mirage után ez lesz a franchise soron következő konzolos belépője. Ezt is, mint minden mást is, érdemes fenntartásokkal kezelni, de a Ubisoft nagy reményeket fűz a címhez, tekintve, hogy rengetegen érdeklődnek a konkrét helyszín iránt.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.